Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  LuPeK : (24 April 2018 - 07:52 PM) shut up osiol glowa
@  sndkz : (21 April 2018 - 04:05 PM) kurwa kurwa drink drink kurwa mac poydro polaczki
@  sndkz : (21 April 2018 - 04:04 PM) https://www.youtube....h?v=RdX79pwyBII !!!!! 2pac 4 life kurwa ! db still alive
@  ind0steelo : (20 April 2018 - 12:42 AM) LOL DB STILL ACTIVE!! :D
@  Foxdie : (19 April 2018 - 09:22 PM) all I want is to get the rpm demo viewer working
@  Foxdie : (19 April 2018 - 09:22 PM) I dont play full or any sof
@  Claus : (19 April 2018 - 01:58 PM) yea
@  Math : (19 April 2018 - 01:50 PM) Sof is life right?
@  Claus : (19 April 2018 - 12:12 AM) also, come play demo around 7/8 amsterdam time tomorow or another day
@  Claus : (19 April 2018 - 12:12 AM) what's your online name @ full foxdie
@  Foxdie : (18 April 2018 - 08:50 PM) where the fuck is playback
@  Foxdie : (18 April 2018 - 08:46 PM) where can I get newest rpm
@  ~ACER* : (18 April 2018 - 06:29 AM) DL new RPM and presh "playback"
@  yngace : (15 April 2018 - 03:55 PM) Link to download sof2demo?
@  Foxdie : (13 April 2018 - 07:25 AM) SOMEBODY ANSWER
@  Ive : (11 April 2018 - 01:37 PM) game is dying since 2011 don't panic
@  Foxdie : (11 April 2018 - 05:08 AM) HOW DO I USE THE DEMO PLAYBACK TOOL IN RPM?
@  Mr. Mike : (11 April 2018 - 12:53 AM) sof is oficially dead\
@  /2eality : (21 March 2018 - 09:19 PM) Fp is down for a couple of weeks now, so the list is not up to date
@  ~ACER* : (20 March 2018 - 02:17 PM) http://www.fairplay.ac/players-online/
@  semtex : (19 March 2018 - 09:56 PM) Hello. Are there any servers still active with people playing in? FP says there are 130 ppl right now but i see only 4 empty servers in sof 2 demo.
@  ~ACER* : (12 March 2018 - 08:42 AM) http://www.demobase....g-settings-cfg/
@  zZoNK : (04 March 2018 - 07:32 AM) which commands makes graphics look like this? r_picmip and lodbias won't do it alone
http://www.fairplay...._KURWARRIOR.jpg
@  zaidikiller : (03 March 2018 - 07:31 PM) shifty i get error unaccepted module pls update it crashesh @ fp guid 50c3a
@  nixon : (22 February 2018 - 10:28 PM) CODE 4life
@  Ive : (22 February 2018 - 06:24 AM) WHAT A BULLSHIT. Only (36Ch)
@  ZioNi : (22 February 2018 - 02:06 AM) In case if any of you amex scum had forgot
@  ZioNi : (22 February 2018 - 02:05 AM) CODE best team ever btw.
@  ~ACER* : (09 February 2018 - 10:28 AM) nice
@  sndk : (08 February 2018 - 09:44 PM) back from holidays pussies 

Photo

RPM 2.0 Download


230 replies to this topic

#1 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 02 March 2012 - 04:12 AM

RPM 2.0, the sequel of RPM 0.78, has been released. It is already accepted by FairPlay.

Download at rpm2k3.com.

You can find list a list of updates after RPM 0.78 at rpm2k3.com. For a detailed list of updates after RPM 0.789, you can refer to this thread. I decided to call this final version RPM 2.0 since it's the second major release.

Unless a major bug is discovered, this is the final version of RPM 2.0. No more suggestions are accepted. Older mod versions such as RPM 0.789 will be blocked by FairPlay soon. Therefore, please encourage your friends to download this mod! Simply tell them to go to rpm2k3.com. Thanks for helping out!

If you notice any bugs or encounter any problems, please post.

Edited by max, 04 March 2012 - 05:24 PM.


#2 ganjafarmer

ganjafarmer

    FNG

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Full Clan:Insane#

Posted 02 March 2012 - 06:20 AM

Good job max :)

#3 Slizer

Slizer

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,925 posts
  • Location:Sweden

Posted 02 March 2012 - 11:09 AM

lOve diS m0d :excl:

well done!
Posted Image

#4 The Situation

The Situation

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,654 posts
  • Location:Miami
  • Demo Clan:SOF BEFORE HOES
  • Demo Team:G-UNIT
  • Full Clan:.cGo
  • Fairplay Guid:leo<3

Posted 02 March 2012 - 11:17 AM

great
Only god can judge me

nic aka The Situation

I got so much money i should start a bank

Posted Image Number one Panam fan

Posted Image

#5 /2eality

/2eality

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 520 posts
  • Full Clan:-|HsS|-
  • Fairplay Guid:ReaLz

Posted 02 March 2012 - 11:23 AM

nice
Posted ImageElite Cup v1.00 ~ NxS
Posted ImageFairplay Cup III v1.00 ~ cGo

#6 virii

virii

    Advanced

  • Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • Demo Clan:-=SiK=- / Ks.
  • Full Clan:>|S4A|< / -|HsS|-
  • Fairplay Guid:virii

Posted 02 March 2012 - 02:53 PM

nice man good work =)
Posted Image 2011 - XL Deathmatch Tournament II - virii
Posted Image 2011 - XL Deathmatch Tournament V - virii

#7 hendruck

hendruck

    FNG

  • Members
  • Pip
  • 85 posts

Posted 02 March 2012 - 03:14 PM

Goed gedaan Maxi :D

#8 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 02 March 2012 - 03:27 PM

Thanks all! Please keep spreading the word, so that everyone will upgrade to 2.0. That way, we can block the beta versions soon, inluding the one with the hitsound.

#9 Slizer

Slizer

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,925 posts
  • Location:Sweden

Posted 02 March 2012 - 06:35 PM

block them now so they get it ^^
Posted Image

#10 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 02 March 2012 - 09:33 PM

block them now so they get it ^^


I'm thinking of spamming players who run an older mod version (server side). I'm not sure though, since RPMPro had this as well, and it was extremely annoying. It may just be better to block the older versions with FP in like one or two weeks, depending on how fast players update their mods.

Edited by max, 02 March 2012 - 09:35 PM.


#11 lil envy

lil envy

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 719 posts
  • Location:Belgium.
  • Demo Clan:emperor.
  • Full Clan:watch and learn.

Posted 05 March 2012 - 05:33 PM

is it possible that rpm 2,0 is blocked with fp? i dled the rpm putted in RPM directory and i open fp, but the rpm is .ZZZ file..

#12 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 05 March 2012 - 05:47 PM

is it possible that rpm 2,0 is blocked with fp? i dled the rpm putted in RPM directory and i open fp, but the rpm is .ZZZ file..


It's allowed by FP. I've just checked, and it works for me. Try to re-download it from rpm2k3.com (try the manual install and the automatic install). If that doesn't work, please PM me.

Edit: I've just PMed shifty to block some older RPM versions which have the hitsound (RPM 0784 client beta v3.pk3, RPM 0784 client beta v4.pk3 and RPM 0.785 beta v4.pk3). If you are running one of these versions, you should update to RPM 2.0.

Edited by max, 05 March 2012 - 05:55 PM.


#13 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 05 March 2012 - 09:55 PM

Since some players are still reluctant to update their RPM, I've created the most annoying message ever for them:

Posted Image

It also comes with an annoying beeping sound for 5 seconds. It will be announced every 2 minutes, but only to players who have a RPM version between 0.78 and 0.79. Hopefully that'll make them update. These annoying messages are disabled during competition mode, for what it's worth.

Edit: version 0.785 and 0.786 are now blocked by FairPlay.

Edited by max, 05 March 2012 - 10:27 PM.


#14 Slizer

Slizer

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,925 posts
  • Location:Sweden

Posted 06 March 2012 - 01:30 AM

Since some players are still reluctant to update their RPM, I've created the most annoying message ever for them:

Posted Image

It also comes with an annoying beeping sound for 5 seconds. It will be announced every 2 minutes, but only to players who have a RPM version between 0.78 and 0.79. Hopefully that'll make them update. These annoying messages are disabled during competition mode, for what it's worth.

Edit: version 0.785 and 0.786 are now blocked by FairPlay.


:lol:
Posted Image

#15 The Situation

The Situation

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,654 posts
  • Location:Miami
  • Demo Clan:SOF BEFORE HOES
  • Demo Team:G-UNIT
  • Full Clan:.cGo
  • Fairplay Guid:leo<3

Posted 06 March 2012 - 01:46 AM

the rpm 2.0 contains some keylocker or why is it this important to update :D?
Only god can judge me

nic aka The Situation

I got so much money i should start a bank

Posted Image Number one Panam fan

Posted Image

#16 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 06 March 2012 - 02:54 AM

the rpm 2.0 contains some keylocker or why is it this important to update :D?


Mainly because of the automatic demo recording during competition mode. Players who still run 0.78 have to update in order to access this feature. There's also the hitsound in older beta versions, which has been blocked by FP now. Gotta make sure that these players update to RPM 2.0.

Also, it's the final version. Having everyone update gives them access to all new features.

Not much has changed since version 0.788, but might as well make versions 0.788 and 0.789 update too.

#17 Stijneh

Stijneh

    FNG

  • Members
  • Pip
  • 50 posts

Posted 06 March 2012 - 12:10 PM

I got error:

Could not write file

#18 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 06 March 2012 - 12:14 PM

I got error:

Could not write file


Perhaps the program doesn't have writing permissions. Try the manual install instead.

#19 bing bang blaow

bing bang blaow

    Super Elite

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,113 posts
  • Demo Clan:starelite
  • Demo Team:??
  • Full Clan:??
  • Fairplay Guid:r0x0r

Posted 06 March 2012 - 12:31 PM

mind if i use/'release' fixed cross in demo?
Posted Image

#20 max

max

    Contributor

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,040 posts

Posted 06 March 2012 - 01:26 PM

mind if i use/'release' fixed cross in demo?


Yes I mind, you shouldn't copy it, and I'll tell you why. The gfx/menus/crosshairs/ch5.png file is only used for the menu crosshair selection. It is not perfectly centered. The cgame doesn't draw it on your screen, instead it draws exact centered pixels depending on your crosshair size.

You can't use that method for demo. Instead you can just replace an existing crosshair image with a square crosshair image.



Reply to this topic



  

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users