Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nation cup pomysł
Started by Ive, Jun 11 2013 01:21 PM
48 replies to this topic
Posted 11 June 2013 - 01:21 PM
Witam wszystkich rodaków! Jak zapewne wiecie - szykuję się puchar w formule nation vs nation. Wiem, że ciężko u nas ze wzajemnym zrozumieniem i jedni jeżdżą po sobie bardziej lub mniej, jeszcze inni mają po prostu wyjebane
Ale chciałbym, żebyśmy chociaż raz zrobili coś dużego razem - wiem, że wiatraki pociskają non stop szopa i ciężko byłoby to wygrać ale możemy coś namieszać. Mamy wystarczająco dużo wiary, żeby wystawić 2/3 drużyny i tutaj chciałbym, żebyśmy jakoś to rozegrali.. Chodzi mi o wystawienie najlepszych ludzi z PL w takiej też kolejności, że najlepsi grają w #1 a nie Pan X nie zagra z #1 bo mam wyjebane na idiotę(broń boże nie chodzi tu o mnie, żeby nie było). Jest też kwestia treningów bo jakieś zgranie trzeba złapać, wiadomo, że gracze pokroju prsk mogą swoją wiedzą wesprzeć #3(jeśli w ogóle #3 powstanie). Myślę, że dużo lepiej przygotujemy się do tego szitu jak będziemy współpracować a i będzie też trochę frajdy z postrzelania na poziomie jak wniesiemy trochę aktywności do gierki. Czekam na Wasze zdanie na ten temat. Fajnie byłoby gdyby Ci najlepsi też się udzielili. Pozdro
Posted 11 June 2013 - 02:42 PM
mysle ze jakby ktos z prosiakiem zagadal to zaraz by na nc przyfrunal
jest jeszcze dark i ibra dobrze aimuja nie wiem jak dm bo inactive kupa jest
- Demobase Team Cup VI 2011 - -CODE-
Db. Nations Cup V- team.pol2
- FACING WORLDS II - *eN |
- Demobase Team Cup VII 2012 - inevitable.
Posted 11 June 2013 - 02:56 PM
mysle ze jakby ktos z prosiakiem zagadal to zaraz by na nc przyfrunal
jest jeszcze dark i ibra dobrze aimuja nie wiem jak dm bo inactive kupa jest
no to zagadajcie, ja nie mam możliwości - inaczej bym zagadał.
edit: a doktor Ty nie ściemniaj misiaczku malinowy bo podobno już nie grasz
Edited by Ive, 11 June 2013 - 02:57 PM.
Posted 13 June 2013 - 08:04 AM
wygramy ten cup!
xD
ej no tylko mówię, że jak ktoś ogarnie temat to będzie można coś działać. Zrobiłbym to sam ale wydaję mi się, że lepiej będzie jak zrobi to osoba która cieszy się tu większym poparciem. Szczególnie wśród wiatraków - np doctor, ale widzę, że się zawiesił jak o tym wspomniałem i już nie chce odwiedzać naszego tematu
Posted 13 June 2013 - 02:41 PM
Ostatnie cupy upadły bo ludzie nie grali meczy, wiem że Wy jesteście zmotywowaniu ale większość ludzi już podchodzi do DNC zupełnie luźno bez poczucia że powinni zagrać swoje mecze. W takim nastroju ciężko czerpać przyjemność z organizowania takiego grania. Topic zrobię chętnie, natomiast jako cup-admina będzie trzeba znaleźć kogoś innego.
2nd place Facing Worlds I - bro| <>
3rd place Noobroom Clan Tournament - bro| <>
Player of the Week#1 - Facing Worlds III
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users