Dlaczego nie gram w kadrze? BO ZOSTALEM WYPIERDOLONY NA ZBITY PYSK ( oficjalna wersja )
a teraz pancio wyjasni jak bylo naprawde
Od NC w ktorym wygralismy final z holendrami stracilem motywacje zeby grac w kadrze raz to wygralem wiec juz mi raczej nie zalezy to byl w sumie glowny powod dla ktorego odszedlem bo lepiej niech zagra kami, ktory jara sie tym, ze gra i bedzie zawsze podchodzil do mecuz na pelnej kurwie gdzie ja w tym czasie bede piekl ciasto w kuchni i zabijal intruzow, ktorzy beda chcieli podpierdolic przepis na nie.
2ga niejmniej wazna sprawa to PROSKILLER. Jakos nie chce mi sie grac gdy lider placze jak pierdolony emo zali sie czy chuj wie co robi, zamiast motywowac do gry to on potrafi sie rozplakac w trakcie gry ze cos nie idzie. Jak ktos sie jara ze gra w kadrze to mu to nie przeszkadza tak jak nam - mysle ze mi i kenemu bo karf juz gral wczesniej - gdy zagralismy na poczatku w kadrze ale jak juz sie pogra chwile to raczej sie beke kreci ze fajnie placze itd.
A TERAZ RAGAMAN NIKO I AGRESOR
Skillem sie nadajecie na pol2 na pewno bo gracie lepiej od matiego siekacza doktora czy co tam jeszcze gra ale na pol1 DLUGO DLUGO DLUGO DLUGO DLUGO NIE
OGOLNIE W KADRZE NIE TYLKO LICZYL SIE SKILL ALE KURWA ZACHOWANIE
Jakos nie dziwie sie, ze nie macie szans gry w pol1 skoro:
Kandydat a) Pierdoli, ze czekal u mnie na klatce 15 minut nie majac mojego adresu + nie przejechalby swoim 'autem' nigdzie blisko mnie
Kandydta
Kandydat c) chce mnie bic w moim wlasnym miescie
TAKZE TAKA MALA RADA OD WUJA ADRIANA, KTORY TROCHE POGRAL I TROCHE 'OSIAGNAL' W TEJ ZAPIZDZIALEJ GRZE
TROCHE POKORY SKURWYSYNY
SIEAAAAAAAAAAAAAA
Edited by C1., 22 October 2010 - 12:38 PM.