Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-EESTI-
Guest_Vingervuss_*
Posted 21 August 2009 - 06:50 PM
õigehmm...nende vanade kaladega pole midagi peale hakata...Nad ei viitsi ju oma perset liigutada et mõni war päevas pelada (PCW). Sellest on vähe kasu kui oma perse ainult cupmatchideks kohale vead.
Eilsest mängust...Ei tea, ma pean kuidagi oma laggist lahti saama..nii ei saa normaalselt mängida. + KÕIK peavad hakkama venti kasutama ning ka RÄÄKIMA seal.
ma soovitaks sul selllise lineupi välja panna kes viitsivad ikka ennast liigutada ja kes on pelanud
nagu näieks main lineup võiks ollla
Camper
howlin
sittmees
rocket
ja mul viies ei tule ettegi hetkel
Posted 21 August 2009 - 06:56 PM
Polish Cup - #noskillzGaming
Demobase NationsCup IV - Team.Estonia
History:
sK., -HaZe- , [[ cG |, .sD', .sL', couz, bro|, ironCore`, estownia, , enemysNightmare(eN), *HtF*, GS|, .[cR], -=*$|GOD|$*=-, -=T|c=-, //eXeLenCe, eGang, Dk , incontrol, -oSa-, tGz, [R10], .g3, plastiquez, -NijnTje-, DTG, /Rs*, @conflict, inflixi, DaClowns, -wee-
Posted 21 August 2009 - 07:29 PM
Posted 21 August 2009 - 09:34 PM
üritasin nalivend ollaja sina võiksid normaalselt reportima õppida mitte rääkida "mis ma pean ütlema, et 3 on cases v?!!!1?!"
Posted 22 August 2009 - 12:05 AM
mõne vana kala võiks veel tagasi sebida..
kuidagi
teeks see NC nii et oma signasse saan pannaDNC - EESTI
eks?!??!?!?!?!
lol
There is no 'ctrl' button on fastcolts computer. Fastcolt is always in control.
anyways, even though I'm not a pokerwhore like fastcolt, that's what I do the most also, betting small to check what others do
but in this situation, fastcolt > me, listening to him is like asking a crackjunk how to use crack, u can trust it
Posted 22 August 2009 - 10:55 PM
Ja nii ongi tegelikultsina
Posted 23 August 2009 - 09:38 AM
kes oskab blues korralikult easti v6tta ... ak-ga
hmm, ma võiksin, ma olin sL'iga ja -EESTI-ga koguaeg east (eelmine nc etc). päris hästi tuli välja tbh.
Polish Cup - #noskillzGaming
Demobase NationsCup IV - Team.Estonia
History:
sK., -HaZe- , [[ cG |, .sD', .sL', couz, bro|, ironCore`, estownia, , enemysNightmare(eN), *HtF*, GS|, .[cR], -=*$|GOD|$*=-, -=T|c=-, //eXeLenCe, eGang, Dk , incontrol, -oSa-, tGz, [R10], .g3, plastiquez, -NijnTje-, DTG, /Rs*, @conflict, inflixi, DaClowns, -wee-
Posted 23 August 2009 - 11:59 AM
sinna aind vaja nadeda muud mitte midagi teha. kui vastastel eastis naded otsas on labane neid tappa sealt.
keegi ei pea isegi east holdima jääma, võib case lasta. lihtsalt vaja 3 nade panna easti peale. üks algul, siis mingi vend kes võtab case muidu nadeb yhe nade easti ja siis kolmanda nadeb taas easti vana ja ongi vsjo
-----------------------------------------------------------------------
Demobase INF Open Cup III - Explosive c4.
The Great Katana's cup - sK.
DB NationsCup IV 2009 - -EESTI-
Demobase INF Team Cup III - [B]
Noobroom's tournament II - id :
DB NationsCup V - -EESTI-
Demobase Team Cup IV - [B]
Demobase INF 2on2 Open Cup II - -=[KONVICT]=-
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users