Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
teampol
Posted 12 October 2009 - 06:00 PM

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 13 October 2009 - 09:11 AM
ale wroce na final : P z czterordzeniowa bestia i holenderskim laczem o ile chlopaki nie zawioda i dojda do finalku.
Edited by shivus, 13 October 2009 - 09:13 AM.

R.I.P Hubby R.I.P Scott .. never forgotten
sNs!
Posted 13 October 2009 - 10:48 AM
Posted 13 October 2009 - 03:31 PM
dres jak chuj.a ja uważam ze C1 jebany dres pierodlony mendziaż bez szkoły i chudy wypapraniec co wyglada jak skura z chuja powinien zamknac morde równo.. niebylo smieia połroku na sofie i nie wie ze karfur to juz przeszlosc, ze keidys miotal ale teraz to juz nie to samo i spokojnie fana ogarnie w tym czasie lepiej od niego east.. smiec jebany zatkaj juz morde bo niemoge czytac twoich jebanych tepych wypowiedzi chuda kurwo
idz lizac dupe wnd i dawac takie minki jak on + to, ze nie widzisz mnie na sofie czy karfda to nie znaczy ze nie gramy mala pchlo + karf czy ja nie grajac w to 5 lat 7 dni i w chuj minut to i tak zjadamy cie tym, ze my MYSLIMY - juz nie mowie o aimie bo nie mozna porownywac nas do czegos czego Ty nie masz.
Posted 13 October 2009 - 04:06 PM
dres jak chuj.
idz lizac dupe wnd i dawac takie minki jak on + to, ze nie widzisz mnie na sofie czy karfda to nie znaczy ze nie gramy mala pchlo + karf czy ja nie grajac w to 5 lat 7 dni i w chuj minut to i tak zjadamy cie tym, ze my MYSLIMY - juz nie mowie o aimie bo nie mozna porownywac nas do czegos czego Ty nie masz.
hahahha scierwo jebane pokaz mi albo powiedz kiedy wnd lizałem dupe , my z kuba ziomki pedale dresie zjaebany chudy kutasie, mozesz mi pałe opeirodlic Twoim aimem i mysleniem, do karfa mam szacunek a do Ciebie mam obrzydzenie pchło jebana .. i zatkaj juz pysk jw. bo nie chce mi sie sluchac twoich wywyższających chude smierdzace dupsko zjebanych tekstow jaki Ty to w chuj pro jestes..
Posted 13 October 2009 - 04:30 PM
no wy z kuba ziomki ; DDD Wygrales ; DDDhahahha scierwo jebane pokaz mi albo powiedz kiedy wnd lizałem dupe , my z kuba ziomki pedale dresie zjaebany chudy kutasie, mozesz mi pałe opeirodlic Twoim aimem i mysleniem, do karfa mam szacunek a do Ciebie mam obrzydzenie pchło jebana .. i zatkaj juz pysk jw. bo nie chce mi sie sluchac twoich wywyższających chude smierdzace dupsko zjebanych tekstow jaki Ty to w chuj pro jestes..
Posted 13 October 2009 - 05:03 PM

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users