Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
teampol
Posted 10 October 2009 - 11:57 AM
nl2 i be2 bedą ciężkie do pokonania w sczególności z uwagi na fakt że najbardziej doświadczeni gracze pol2 są najmniej aktywni
ale myślę że nie będzie tak źle
Posted 10 October 2009 - 12:39 PM
Moim zdaniem pol1 powinien mieć 7-8 człownkow i pol2 tez tylu... nie ma co sie rozpierdalać na cyznniki pierwsze, na siłe chcemy stworzyc pol2... a wiadomo jak sie chce cos za bardzo, to zazwyczaj wychodzi klapa. PEACE
Posted 10 October 2009 - 01:35 PM
żeby "nowi", no może valdek nie jest nowy ale matty jest, też grali.
No niestety też musieliśmy wziąć tego agressora... co też nie było dobrym posunięciem ale mały wybór był
Posted 10 October 2009 - 01:40 PM

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 10 October 2009 - 01:44 PM
doctor to ty z siekaczem mieliscie dobrać sklad aby byl optymalny na ten czas... a wydaje mi sie ze sięgniecie po bruce'a,sima, fazira, adrenaline'a czy tez kujawe nie było dobrym zagraniem ;D
Moim zdaniem pol1 powinien mieć 7-8 człownkow i pol2 tez tylu... nie ma co sie rozpierdalać na cyznniki pierwsze, na siłe chcemy stworzyc pol2... a wiadomo jak sie chce cos za bardzo, to zazwyczaj wychodzi klapa. PEACE
czy mi sie zdaje czy ktoś tu się chce nikczemnie wkopac do pierwszej piątki ?
*HtF* - Demobase INF Team Cup II 2009
Adrenaline - Clan-Confrontations Mybrute Cup I 2009
- Secondary Nations Cup IV 2009
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users