We've noticed that you've been inactive for over 5 minute(s). We've stopped running the Shoutbox due to your inactivity. If you are back again, please click the I'm Back button below.
He has won more World's Strongest Man titles than any other strongman competitor, winning the event in 2008 for his fifth time. He will make his mixed martial arts debut at KSW XII in Poland in December 2009 which is today. (Mariusz Pudzianowski) vs (Marcin Najman ) is a Polish professional heavyweight boxer, who will compete in the confrontation martial arts, a Polish MMA organization.
MARCIN NAJMAN Training MMA Before Fight - MARIUSZ PUDZIANOWSKI Training Before Fight -
Who will win , what do u think?
Dla polakow nie musze tlumaczyc kto to sa te dwie osoby ale mozecie odpisywac kto waszym zdaniem wygra dzisiejsza walke
Edited by RagaMan, 13 December 2009 - 09:38 PM.
DemoBase Nations Cup V - Team Poland 2 DemoBase Night Cup Series - Night Cup 1
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Najman wygra, choc licze na grubasa. Liczy sie szybkosc, oddech w ringu, a strongman takiego czegos nie moze posiadac. Jedyna szansa Pudziana to parter, ale zanim go zlapie to wyrwie w pape kilka poteznych serii.
Masz racje , tez licze na grubasa . Mam nadzieje ze zawojuje na scenie MMA i nie bedzie to łatwa walka jaka była przeprowadzona w boxie pomiedzy Gołotą a Adamkiem . Pudzian cios jak młot> Najman cios jak młotek
DemoBase Nations Cup V - Team Poland 2 DemoBase Night Cup Series - Night Cup 1
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Pudzian wygra spokojnie, nie wiem czy wiecie ale on schudł ponad 20 kg, łamie też żebra i nogi swoim sparingpartnerom.
Na treningach na jakiś wolny blok betonu też nie wyglądał, a że Najmana pysk mnie wkurwia to ma moje poparcie.
wielcy znawcy teraz MMA wszyscy.. a nie wiecie znawcy ze pudzian walczył przed karierą strongmana w MMA amatorskim i niszczyl wszystkich, potem doznał olsnienia i został strongmanem, mysle ze z najmana zostanie budyń...
powiedz mi jaki dobry bokser idzie wystepowac do big brother? tylko najman zjeb .. i co chciał zgrac kozaka i dał mu paletki zeby go osmieszyc ? Mariusz go zje jak ciasteczko.... zobaczysz
Pudzian jest dobrze pewny siebie i tak jak gada, jak sie za cos bierze to robi to jak najlepiej, tak jak z strongman..