Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ncncnc
Started by Skiller, Jul 28 2010 07:52 AM
202 replies to this topic
Posted 29 July 2010 - 05:16 PM
matty tez by sie spisal w pol 1;]
woow dzieki nie ukrywam ze chcialbym pograc dla pol1 i wspomoc troche ale jesli prsk mnie nie sprawdzi to ok pol2 tez dobre jak dla mnie

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 29 July 2010 - 08:03 PM
biore kompa soon i bedziemy cisnac gmioty hyhy sklad pewnie bedzie jak zwykle wiec sie nie slinic newbki jedne hehe damy pewnie szanse 2-3 osobom
wstepne prognozyhehe;ragaman jak dla mnie mozesz tu nawet nie pisac, matty za wczesnie, moze w nastepnym, z kamikaze cos pomyslimy bo pewnie bedzie trzeba zapelnic skladzik 1 osobm aktywna hehe
co tam lukaszku szczurku ty maly ;}
niko ty nie lepszy zelusiu jeden ;/ jakbys nie siedzial na nk nie wiedzialbys jakie ma statsiory ooo
pjonteczka miski
edit; ale tesknicie za matiskiem moje wy mordeczki
wstepne prognozyhehe;ragaman jak dla mnie mozesz tu nawet nie pisac, matty za wczesnie, moze w nastepnym, z kamikaze cos pomyslimy bo pewnie bedzie trzeba zapelnic skladzik 1 osobm aktywna hehe
co tam lukaszku szczurku ty maly ;}
niko ty nie lepszy zelusiu jeden ;/ jakbys nie siedzial na nk nie wiedzialbys jakie ma statsiory ooo
pjonteczka miski
edit; ale tesknicie za matiskiem moje wy mordeczki
Edited by Skiller, 29 July 2010 - 08:04 PM.
...LEGEND...
Posted 29 July 2010 - 08:14 PM
czy za wczesnie to nie wiem przetestowac mnie mozesz to nic nie szkodzi jesli nie podolam to pol2 dla mnie to tez duzo:)

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 29 July 2010 - 09:41 PM
mati leszczu.! mysle o swini , ja sie prosic nie bede jezeli mnie nie bedziesz chcial. jeszcze raz kurwa mac mowie ze nie bede sie prosic. bedziesz chcial zebym gral to bede gral. bedziesz nie chcial zebym gral to nie hcical bede grac. xS hehe swinia mordo moja do zobaczenia w gdansku u kujawy
Posted 30 July 2010 - 09:31 AM
jak dla mnie kave niko i cnc no i tego zapasieńca jebanego mattego tez mozna sprawdzic. Ogolnie to lineup jest i raczej bedzie taki sam, bo juz kupe lat gramy razem i chyba nie ma sie spierac jak gowniarze o miejsca, bo poziom jeszcze trzymamy. Dobrze Jakub mowi? No Raga, a co do Ciebie to watpie, ze bys podołał, bez urazy, ale widzialem jak grasz i nic specjalnego nie zobaczylem.Bardziej mi sie podoba gra tych wyzej wymienionych, Pol2 owszem, ale do jedynki sporo brakuje.
R.I.P Hubert aka Wombat..
Posted 30 July 2010 - 10:15 AM
wszystkie mordy nagle ozyly oooo hehehe szyderka niezla
no lineup bym widzial taki
prsk,wnd,dm,c1,kny,dark(jezeli wroci na czas
)
reczniki; niko,kave
nie wiem tez cyz jest sens brania graczy typu matty itp bo nie beda zapewne grac, a bardziej sie przydadza pol2. cnc powie to samo i zapewne bedzie wolal grac i prowadzic pol2
no lineup bym widzial taki
prsk,wnd,dm,c1,kny,dark(jezeli wroci na czas
reczniki; niko,kave
nie wiem tez cyz jest sens brania graczy typu matty itp bo nie beda zapewne grac, a bardziej sie przydadza pol2. cnc powie to samo i zapewne bedzie wolal grac i prowadzic pol2
...LEGEND...
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users