Troche szacunku gnoju niemyty.!
kolejny tekst poznany w szkole? hmm? czy w domu : o
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Posted 16 August 2010 - 08:21 PM
morda jebane lowskille
Edited by razer, 16 August 2010 - 08:28 PM.
Posted 16 August 2010 - 08:41 PM
Factory skończ już tę dyskusje bo dostaniesz warna za offtopic.. Przypuszczam że nie przeczytałeś regulaminu. Nie wiem dokładnie z jakiego powodu ale mam swoją teorię. I pozdrów rodziców
równe z nich "chłopy"
Myślałem ze prezentujesz wyższą kulturę osobistą skoro jesteś w TeamPol-u. No ale jak widać nikt nie jest nieomylny.
Posted 16 August 2010 - 08:51 PM
Brawo! Nie wiem czy jesteś Analfabetą czy też nie ale twoja wypowiedź właśnie wskazuje na to, że jesteś. 2 błędy gramatyczne i 2 ortografy w tak krótkim zdaniu. Korzystanie ze słownika nie boli. Tylko przekleństwa napisałeś poprawnie.oj razer razej :| dobra chuj ci w jape jebany judaszu ; o
Edited by razer, 16 August 2010 - 08:53 PM.
Posted 17 August 2010 - 10:49 AM
Brawo! Nie wiem czy jesteś Analfabetą czy też nie ale twoja wypowiedź właśnie wskazuje na to, że jesteś. 2 błędy gramatyczne i 2 ortografy w tak krótkim zdaniu. Korzystanie ze słownika nie boli. Tylko przekleństwa napisałeś poprawnie.
Współczuje Ci .
Zapewne dorastasz w środowisku patologicznym. No cóż nie wszyscy mają tyle szczęścia
Edited by factory, 17 August 2010 - 10:49 AM.
Posted 17 August 2010 - 11:28 AM
Gdzie ty tu masz kurwa błędy
Edited by razer, 17 August 2010 - 11:34 AM.
Posted 17 August 2010 - 12:50 PM
Zrozumiesz gdy dostaniesz 0 pkt z rozprawki lub wypracowania na teście gimnazjalnym dzieciaku, choć do testu będziesz musiał jeszcze poczekać 3 lata
Zakładając że przejdziesz do każdej następnej klasy. A błędy masz zaznaczone kolorem
Nie dość, że analfabeta to do tego daltonista. Skutki picia alkoholu i palenia papierosów podczas ciąży.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users