chyba w pysk....
Marek uraziłeś moje uczucia ;/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Posted 11 October 2010 - 07:42 PM
EJ MARAS DAWAJ NA TARAS ZAJARAMY ZARAZ TYLKO NIE NA RAZ

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - AvelgemPosted 11 October 2010 - 09:10 PM
Posted 11 October 2010 - 09:17 PM
Matty zajmij sie swoim życiem bo jak narazie to z almighty masz nieskonczoną głupote i nic wiecej. moze jak wyjmiesz głowe z dupy proskillera i przetrzesz oczy z gówna to zobaczysz jakim jestes idiotą.
Do c1py.
Masz tu smaczek, jeden z Twoich ulubionych raperów dziś do mnie zadzwonił żebym jakies biciki podesłał. był to Przemek aka PeeRZet. jak widać wywiązuję sie z obietnicy.
przesluchalem 2 razy,
solidne bity,
mnie podeszly glownie te od 2:00 do konca
ja sie nie znam na robieniu bitow, mam jedynie nosa do potencjalnych hitow
i raczej slyszac bit wyobrazam sobie co mozna z niego zrobic i jaki temat nawinąć
slucham na alesisach m1 active mk2 i brzmi kozacko
takze jesli robisz jakas plyte, lub chcialbys dac/sprzedac mi jakis kozacki bit to jestem otwarty.
ten bit co wchodzi okolo 3:42 na sam koniec niezle buja
5
Juz niedługo Wena i VNM. 3mac kciuki skurwysyny pisssssss
Posted 12 October 2010 - 03:21 PM
ja z moim kolegą djem dabkiem znanym równiez pod pseudonimem kakaowy szatan robimy bity dla popka
ELO
Posted 12 October 2010 - 05:13 PM
ty wez sie zakrec kolo salviego ktory to tworzy z najlepszymi dj w polsce moze cie tak wkreci do swojeego boys bendu
Posted 12 October 2010 - 05:24 PM
Ty wez sie zakrec kolo fontanny w parku moze znajdziesz kolegow lamusie . Na chuj sie udzielasz jak Ciebie nikt o zdanie nie pytal i te swoje zjebane komentarze wsadz sobie w dupe moze bedziesz wiekszy elo .
ps myslisz ze jestes fajny bo jestes ldrem teampol2 ? i myslisz ze jestes kims hahahahaha pozdro dzieciaku sofa ;]

Demobase Team Cup III - AvelgemPosted 12 October 2010 - 07:04 PM
zamknij ryj jebany chhudzielcu myslisz ze jestes kozak jak powiesz nam na vt ze wychodzisz po 2g ziolka od kumpla spod bloku jebany zjebie w ogole odejdz jesli mozesz
Edited by sndk, 12 October 2010 - 07:09 PM.
Posted 12 October 2010 - 07:43 PM

Demobase Team Cup III - Avelgem0 members, 0 guests, 0 anonymous users