Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PSC 1on1 Mecze
Posted 10 December 2010 - 06:26 PM
seven dla mnie najlepsza bedzie niedziela, okolo godziny 19.. moze dzisiaj tez dam rade o tej samej porze, zalezy czy z usa bedziemy grali.
odpisz czy ci pasuje
dla mnie tez najlepiej nd, chyba ze dzis zdazymy. Mi w nd najlepiej okolo 22:00, moze byc? ew zostaniemy przy 19.
Posted 22 December 2010 - 05:50 PM
zacząłem w blue, skończyliśmy po ok. 5 minutach proskillera blue. Prsk uważa, że jestem nie fair-play bo mu się myszka zacinała. (mógł przerwać mecz nawet po pierwszych 5 minutach, grał do końca, po 2 na demie nie widać tego aż tak jak mówi moim zdaniem- fakt, widzę tylko w 1 akcji a zresztą oceńcie sami, w linku demo prsk)
http://www.sendspace.com/file/9sgum4
Posted 22 December 2010 - 06:02 PM
edit; co do dema to widac w wiekszosci akcji jak nie moge nia sterowac
zycze powodzenia
Edited by Skiller, 22 December 2010 - 06:08 PM.
...LEGEND...
Posted 22 December 2010 - 06:09 PM
ino dno, fakt faktem moglem od razu przerwac mecz i wyjsc z servera ze wzgledu na myszke, ktora od paru dni sie psula, a dzisiaj to juz calkiem zaczela wariowac, ahh te logitechy hyhy.. gdybys sie nie obawial i postapil fair to mecz bysmy powtorzyli, ja bym tak zrobil;) no ale masz final
edit; co do dema to widac w wiekszosci akcji jak nie moge nie sterowac
zycze powodzenia
zagralibysmy drugi raz i co? (mniejsza o to ze to by bylo za 5 tygodni albo 3 miesiące jak sobie juz kupisz myszke) nie oszukujmy się, że w tu dużo zależy od dnia, raz bym przegral raz bym wygral nie rozumiem czemu mialbym grac drugi raz, prsk nie przejmuj się, nie uważam po tym meczu, że jestem lepszy, spokojnie, ale mecz wygrałem to teraz nie widze powodu dla ktorego mielibysmy grac drugi raz. BYŁO DO CHUJA PRZERWAĆ MECZ I MI NIE MÓW TERAZ O JAKIMŚ FAIR-PLAY bo teraz to ty grasz nie fair
Edited by seven, 22 December 2010 - 06:10 PM.
Posted 22 December 2010 - 07:25 PM
zagralibysmy drugi raz i co? (mniejsza o to ze to by bylo za 5 tygodni albo 3 miesiące jak sobie juz kupisz myszke) nie oszukujmy się, że w tu dużo zależy od dnia, raz bym przegral raz bym wygral nie rozumiem czemu mialbym grac drugi raz, prsk nie przejmuj się, nie uważam po tym meczu, że jestem lepszy, spokojnie, ale mecz wygrałem to teraz nie widze powodu dla ktorego mielibysmy grac drugi raz. BYŁO DO CHUJA PRZERWAĆ MECZ I MI NIE MÓW TERAZ O JAKIMŚ FAIR-PLAY bo teraz to ty grasz nie fair
a ja uwazam ze jestes lepszy, prosiak slaby jest whinuje na myszke albo na zla pogode zawsze POWODZENIA W FINALE seven

R.I.P Hubby R.I.P Scott .. never forgotten
sNs!
Posted 25 December 2010 - 11:14 AM
Witajcie moi mili. Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku. Zyczy kaVeFINAŁ
Kave vs. Seven
O 3 miejsce
Overbot vs. Prsk
Edited by kaVe, 25 December 2010 - 11:15 AM.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users