Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PSC 1on1 Mecze
Posted 14 November 2010 - 01:27 PM
10 siekacz matty 0
nie chce mi sie grac w ta gre ani nie mam czasu pozatym zrobiliscie termin do nd a komu sie chce w weekend grac w to

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 14 November 2010 - 02:06 PM
Matty, nie masz czasu zeby zagrac w 20 minut mecz ale żeby wchodzić codziennie ta to forum i dodawac tematy z kawałkiem, który albo każdy słyszał albo nie interesuje innych, masz czas, tymbardziej ze znalazles czas na mecz z Kave, . Co do terminu nie bylo okreslone ze termin do nd., czytaj dokladniej. Ale nikt nie będzie plakac za toba
Kave gramy do konca nawet jak by bylo 5 walkowerow, ja jutro jade na oboz i nie ma mnie przez 2 tyg. niecale czyli jak nie zdąże odpaść to tez bede musial oddać walkowerem.
Edited by seven, 14 November 2010 - 02:10 PM.
Posted 14 November 2010 - 02:40 PM
mi sie podoba.... jak cie nie bedzie przez 2tyg. to ten cup dawno zniknie z areny sofa. ggShivus, grupy w 1 poście tematu z grupami (edit), nie ma batmana
Matty, nie masz czasu zeby zagrac w 20 minut mecz ale żeby wchodzić codziennie ta to forum i dodawac tematy z kawałkiem, który albo każdy słyszał albo nie interesuje innych, masz czas, tymbardziej ze znalazles czas na mecz z Kave, . Co do terminu nie bylo okreslone ze termin do nd., czytaj dokladniej. Ale nikt nie będzie plakac za toba
Kave gramy do konca nawet jak by bylo 5 walkowerow, ja jutro jade na oboz i nie ma mnie przez 2 tyg. niecale czyli jak nie zdąże odpaść to tez bede musial oddać walkowerem.
Posted 14 November 2010 - 06:47 PM
Shivus, grupy w 1 poście tematu z grupami (edit), nie ma batmana
to zajmuje mi 5-10 min a w ta gre nie chce mi sie grac poprostu i jesli nie podoba ci sie piosenka albo w ogole jaki kolwiek inny temat ktory zakladam to nie wchodz tam i wszystko na temat z kave zagralem bo caly czas mi pisal czy bede gral i gadal ze do nd jest czas wiec zagralem dla swietego spokoju

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 14 November 2010 - 09:37 PM
Sndk cup dojdzie do konca, szopke odstawil tylko matty, a co do mnie to myslalem ze ten cup bedzie szedl szybciej a nic nie poradze że jutro jade z rana.
Zróbcie jak chcecie, albo poczekajcie do 26.11, w tym czasie kazdy na spokojnie rozegra mecze, albo wpiszcie mi walkowery, czyli teraz adminem cup'a jest prsk.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users