Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PSC 2on2
Started by seven, Dec 30 2010 11:54 PM
79 replies to this topic
Posted 09 January 2011 - 08:48 PM
nie damy rady, mysle ze 3 tygodnie to maks ile polacy wytrzymaja wiec lepiej byloby grupki zrobic
DODAJCIE TEAMY NA TĄ STRONE A POTEM O TYM POGADAMY.
JAK KTOŚ NIE POTRAFI:
ZAREJESTROWAĆ SIĘ (LEWY GÓRNY RÓG), POTWIERDZIĆ W POCZCIE INTERNETOWEJ (E-MAIL), ZALOGOWAĆ SIĘ W LEWYM GÓRNYM ROGU, A JAK SIĘ ZALOGUJECIE W TYM SAMYM MIEJSCU BĘDZIE ''DODAJ DRUŻYNĘ'' CZY JAKOŚ TAK, POTEM JAK JUŻ DODACIE TO DODAJCIE DRUGIEGO ZAWODNIKA, POWPISUJCIE KONTAKTY ZAWODNIKÓW, A W POLU 'INNE' WPISZCIE : guide: (PODAĆ TUTAJ GUIDE).
-
Posted 12 January 2011 - 11:04 AM
szukam gracza do psc 2na2.
Ogarniajacego TP, z powodu mojej gry na laptopie i problemow z tym zwiazanych niestety nie dam rady pokonac sam topowych zawodnikow, dlatego potrzebuje osoby ktora towarzyszyla by mi jako mieso armatnie ;D
Ogarniajacego TP, z powodu mojej gry na laptopie i problemow z tym zwiazanych niestety nie dam rady pokonac sam topowych zawodnikow, dlatego potrzebuje osoby ktora towarzyszyla by mi jako mieso armatnie ;D
Posted 12 January 2011 - 11:47 AM
SiM, ja i raga potrzebujemy jeszcze 1 osobe, tera sesje mamy na uczelniach i ciezko bedzie sie skumac by grac, odp tu
Edited by wzr, 12 January 2011 - 11:48 AM.
Posted 12 January 2011 - 01:58 PM
wiecie co... rozjebalem lapa konkret rozkrecalem go dzis i na matrycy mam tylepaskow ze wiudze co 2 wyraz... pierdole sciagam z polski PCSiM, ja i raga potrzebujemy jeszcze 1 osobe, tera sesje mamy na uczelniach i ciezko bedzie sie skumac by grac, odp tu
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users