Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cup
Posted 24 August 2011 - 09:49 AM
pownni liderzy kadr patrzeć na to kto co i ile gra, czy jest aktywny czy nie...
powinni, ale oczywiscie ze nie jest tak jakbysmy chcieli a.ka jak powinno byc
nie jestem na forum od samego poczatku, ale tendencja to wybierania kadry jest rok rocznie taka sama. jezeli sprawdzisz temat kadr z ostatniego roku zobaczysz wiele cennych postow i uwag z mojej strony, troche szydzenia i wytykania bledow tez sie znajdzie, ale jak to yaro czy norbi podspiewywal sobie "olefffka"
przyjelo sie i normalne jest, ze co roku pol 1 2 i 3 trzymaja te same osoby i wybieraja praktycznie taki sam sklad
zajebiscie sie ciesze ze darkness jako jeden z najlepszych w grze W OGOLE jest w naszej reprezentacji, ze PRSK caly czas od wiekow ma wielka milosc do tej gry i probuje zrobic wszystko by nam sie poszczescilo, ale zdaje mi sie ze tendencja jest niestety spadkowa....

Posted 25 August 2011 - 06:21 PM
to tak jest, wszędzie trzeba je mieć, ale pownni liderzy kadr patrzeć na to kto co i ile gra, czy jest aktywny czy nie...
Nawet gdyby tak było to stawiam swoja siostrę na to, że Ty przez najbliższe 3 lata nie zagrasz w pol 1 hahaha
Btw siostra całkiem, całkiem.
Posted 25 August 2011 - 09:51 PM
Demobase Team Cup V - -CODE-
Facing Worlds III - neVermind
Demobase NationsCup V - EESTI
Polish Cup 2008 - noskillzGaming`
Facing Worlds 5on5 Clancup - TheBrotherhood
Demobase INF Open Cup VI - cC.
Noobroom Clan tournament - TheBrotherhood
Demobase Nations Cup IV - EESTI
Demobase INF Team Cup III - [B]
Demobase INF Team Cup IV - Fragtion
Posted 25 August 2011 - 09:53 PM
Posted 26 August 2011 - 10:24 AM

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 26 August 2011 - 10:27 AM
fajnie ze mozna sie tak posmiac ;d z niektorych postow klocicie sie o ta "kadre" jak chuj wie o co nadal prowadzil to bedzie siekacz (pol2) a jesli uda mi sie cos ogarnac to i ja wroce na te nc dawno nie gralem wiec jezeli troche potrenije i bedzie dobrze to zagram
jesli nie to nie i tyle wtedy siekacz dobierze sobie kogos jako ldra i tyle
siema mejtii
Posted 26 August 2011 - 12:55 PM
ciebie to w chuj nie widzialem na forum ehehe
nie mam narazie czasu na gowna ;p

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users