Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Powrót Ksieży
Posted 12 October 2012 - 02:18 PM
Co do tematu. Troche zgodze sie z darkiem. Ks swoje zrobiło na tej scenie, jezeli potrafimy sie ogarnac na tyle to mozna stworzyc nowy klan na tym samym lub lepszym poziomie.
Prsk, jestem aktywny na tyle zeby codziennie zagrac 1-2 mecze, odpadaja piatki i dni przed jakimis testami, ale wieczory mam wolne.
Posted 12 October 2012 - 02:22 PM
w ogole do chuja, jak mozna porownac bCz i 14 kumpli z podworka majacych staty 3/15 na DINKS do skladu Ks. Z chuja spadles chyba pisząc ten post. Jak masz cos madrzejszego niz ja do powiedzenia to ponakurwiaj te posty w temacie bczDalej uwazam, ze praktycznie ponad polowa rzeczy, ktore wypisujesz na sieci to zwykle glupoty. Kujawa przeciez wyraznie napisal, ze chcialby "stara" ekipe (co jak sam stwierdzil sie nie uda) i poszukuje graczy. Twoj arcy madry pomysl na rekrutacje obcokrajowcow jest tyle cekawy co nic.
Z tym co napisal PRSK tez sie nie zgodze, bo rowniez uwazam ze znalezienie 7 aktywnych graczy jest banalnie proste. Tak, Tak - nie mowie tu o kims, kto gra od wczoraj czy jego poziom jest tak jakby zaczal grac wczoraj.
Krzywo kilka tygodni temu reaktywowal swoj stary klan BialoCzerwoni (bCz) na dzien dzisiejszy powinno byc w nim 14 osob z czego aktywnych 9. Sa to o zgolo inne osoby niz te, ktore mialyby ew. dolaczyc do Ks. wiec znalezienie osob nie bedzie problemem.
Posted 12 October 2012 - 02:24 PM
True. Na chuj wpierdalasz swoje 3 grosze w temat ktory dotyczy Ciebie tyle co moj chuj twoja stara...
w sumie to zle porownanie. Ale do sedna, nie wypowiadaj sie na tematy Ks reprezentujac poziom 36ch. Nikogo nie obchodza Twoje wywody.
Tego pierwszego zdania nie zrozumialem w ogole, ale nie ma to wiekszego znaczenia. Przeciez po to Kujawa zalozyl temat na forum by sie w nim wypowiadac, gdyby chcial to zrobic "intymnie" to uderzylby do kazdego z osobna na gg czy msn. Jasne - reprezentuje swoj poziom jako (36Ch), ale dlaczego nie mialbym wypowiadac sie na temat Ks. ? To Wasz/Twoj klan spoko extra, ciesze sie ze gracie ale co... to jakas banicja na wypowiadanie sie w sprawie Ks. ? man please....
Nie troluje i nie niszcze, wypowiadam swoje zdanie

Posted 12 October 2012 - 02:25 PM
w ogole do chuja, jak mozna porownac bCz i 14 kumpli z podworka majacych staty 3/15 na DINKS do skladu Ks. Z chuja spadles chyba pisząc ten post. Jak masz cos madrzejszego niz ja do powiedzenia to ponakurwiaj te posty w temacie bcz
niepotrzebnie kretynizmy opowiadasz. liczylem ze napiszesz cos ciekawego tudziez madrego

Posted 12 October 2012 - 02:31 PM
Posted 12 October 2012 - 02:38 PM
w ogole do chuja, jak mozna porownac bCz i 14 kumpli z podworka majacych staty 3/15 na DINKS do skladu Ks. Z chuja spadles chyba pisząc ten post. Jak masz cos madrzejszego niz ja do powiedzenia to ponakurwiaj te posty w temacie bcz
Ale zajebałeś
teksts chamski, ponieważ True nie powiedział nic niestosownego.
nawet gdybyś sam prezentował coś swoim poziomem jako gracz to nadal chamstwo
bcz to jakby Twój poziom więc tym bardziej ta wypowiedź dziwi
Posted 12 October 2012 - 02:44 PM
Posted 12 October 2012 - 02:55 PM
Posted 12 October 2012 - 03:07 PM
Ja nie wierze ze jestes taki niekumaty. Chodzi mi o to ze znalezc graczy do bCz to stosunkowo łatwa sprawa, ponieważ ten klan tworza kumple z jednego miasta podworka i gracze na nizszym poziomie ktorych jest masa, zwlaszcza na dinks i ktorzy szukaja jakis klanow. Znaleźć graczy ktorzy pasują poziomem do Ks. jest nieporownywalnie trudniej ponieważ wiekszość najlepszych ma juz swoje klany, lub skonczylo grac i zaden low-skill niestety ale do Ks. sie nie dostanie. I nie mowie ze jestem mega zajebistym pro graczem ale osobiscie rozwinalem sie mocno by przyjeto mnie do Ks.
Ja to widze tak, ze niesamowicie sie jarasz ze jestes/byles w Ks. i to jest finest mozliwosci wszystkich i kazdego. Jasne, ze bCz jest jest na innym poziomie, jasne ze tworzyliscie jeden z lepszych klanow w ogole. To jednak nie zamyka dla nikogo drogi kazdy moze stac sie zajebistym graczem jak np. Kave. Musisz bardziej wyluzowac z ta akcja, bo jak napisalem w pierwszym kibicuje Wam na maxa, ciesze sie ze macie zajawe by dalej grac. Ty sie zawsze pocisz, denerwujesz. Normalnie rozmawiamy..
Jak bedziecie chcieli zagrac na shopie po 5 to daj znac, bardzo chetnie zagramy.

Posted 12 October 2012 - 04:38 PM
ty brutalu, co się chwali, że ma 22 lata... coś Ci się popierdoliło? ktoś coś do Ciebie od nas napisał, że najeżdżasz na nas? może nie jesteśmy jacyś mega 'graczami' co zajebiscie celnie strzelaja, zeby sie tym szczycic jak Ty, ale jestem ciekawy czy ktorys z tych kumpli z podworka najebalby Ci 1v1 i narobil siary ;> moze sprawdzimy to?w ogole do chuja, jak mozna porownac bCz i 14 kumpli z podworka majacych staty 3/15 na DINKS do skladu Ks. Z chuja spadles chyba pisząc ten post. Jak masz cos madrzejszego niz ja do powiedzenia to ponakurwiaj te posty w temacie bcz
Edited by krzywo, 12 October 2012 - 04:38 PM.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users