Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  bing bang blaow : (18 August 2026 - 01:18 PM) any way to see pics from the baked cakes when some guys joined amex? remembered that fun stuff haha
@  oz0rs : (03 August 2026 - 08:06 PM) feking eggs kosmks :@
@  Fastlain : (10 July 2026 - 02:14 PM) https://www.mediafir...o/DEMO.zip/file
@  Fastlain : (10 July 2026 - 02:14 PM) /connect 85.144.232.228:20100 8 pm ces
@  Fastlain : (10 July 2026 - 02:13 PM) https://www.youtube....h?v=5rXCwsV_3bc
@  Fastlain : (10 July 2026 - 02:13 PM) we still play everyday hitmans 8 a clock
@  RAx* : (03 July 2026 - 04:02 PM) I played this game like 10-15 years ago :D
@  RAx* : (03 July 2026 - 04:01 PM) Hi is this game still working?
@  TRUE : (13 June 2026 - 12:51 AM) candyman
@  dAN-G_ : (03 June 2026 - 05:35 AM) Prsk & Dan-G still going at it
@  Kyro : (25 May 2026 - 10:01 AM) https://www.demobase...vive-the-scene/
@  kansta : (18 May 2026 - 03:03 PM) https://sof2aftermath.online/
@  kansta : (18 May 2026 - 03:02 PM) We play nowdays mix in full https://discord.gg/RF6ukKWNB Join if want play. Firstperson only
@  kansta : (01 May 2026 - 04:17 PM) https://discord.gg/RF6ukKWNB
@  Kyro : (01 May 2026 - 03:21 PM) hop in boys its gonna start soon
@  Fastlain : (01 May 2026 - 03:19 PM) full tournament 1000 price pool, if ppl intrested
@  Fastlain : (01 May 2026 - 03:19 PM) discord.gg/sof2aftermath
@  Fastlain : (21 April 2026 - 02:38 PM) Butcher can only play if he sponser hitman fragnet server
@  kansta : (19 April 2026 - 06:03 PM) https://discord.gg/GF73Qv3dc9 if you need sof2 so join my discord
@  kansta : (19 April 2026 - 06:02 PM) 8pm cest we play
@  Butcher : (18 April 2026 - 08:05 PM) I'm gona play sometime in tea, when is it going?
@  Stark.420 : (09 April 2026 - 07:42 AM) for sure its fun
@  luisu : (08 April 2026 - 09:25 PM) Need to come own some day..
@  Stark.420 : (08 April 2026 - 08:04 PM) /connect 85.144.232.228:20100 8 pm cest
@  ZioNi : (07 April 2026 - 08:17 AM) amex sucks btw
@  ZioNi : (07 April 2026 - 08:17 AM) sup ross
@  Stark.420 : (06 April 2026 - 07:56 PM) https://imgur.com/a/SaGdmwP 20 players in demo tonight, 8 pm CEST
@  Fastlain : (06 April 2026 - 04:01 PM) yo jaron is there away we can do it for you , or help you ?
@  shift : (06 April 2026 - 04:23 AM) dont have the time to maintain it unfortunately
@  kansta : (05 April 2026 - 09:23 AM) yo, can you put fairplay back? :D

Photo

Powrót Ksieży

89 replies to this topic

#21 terrorpolak

terrorpolak

Elite

• Members
  • PipPipPip
  • 441 posts
  • Fairplay Guid:Y4KUZ

Posted 12 October 2012 - 11:41 AM

real wez wypierdalaj ze swoimi wypowiedziami okej

#22 -ks-darkness

-ks-darkness

FNG

• Members
  • Pip
  • 70 posts

Posted 12 October 2012 - 12:00 PM

Ja osobiście dałbym spokój z reaktywowaniem klanu w ktorym nie byłeś liderem. Na waszym miejscu wymyslilbym inna nazwe a dla ks pozwolil przejsc do historii. Wypowiadam sie tylko dlatego, że miałem przyjemność być kiedyś częscia ks. heja

#23 TRUE

TRUE

Contributor

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,114 posts
  • Demo Clan:(36Ch)

Posted 12 October 2012 - 02:18 PM

real wez wypierdalaj ze swoimi wypowiedziami okej

mozesz ew. wyjsc stad

Posted Image

#24 brUtaL

brUtaL

Advanced

• Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:18 PM

True. Na chuj wpierdalasz swoje 3 grosze w temat ktory dotyczy Ciebie tyle co moj chuj twoja stara... :huh: w sumie to zle porownanie. Ale do sedna, nie wypowiadaj sie na tematy Ks reprezentujac poziom 36ch. Nikogo nie obchodza Twoje wywody.

Co do tematu. Troche zgodze sie z darkiem. Ks swoje zrobiło na tej scenie, jezeli potrafimy sie ogarnac na tyle to mozna stworzyc nowy klan na tym samym lub lepszym poziomie.

Prsk, jestem aktywny na tyle zeby codziennie zagrac 1-2 mecze, odpadaja piatki i dni przed jakimis testami, ale wieczory mam wolne.

#25 brUtaL

brUtaL

Advanced

• Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:22 PM

Dalej uwazam, ze praktycznie ponad polowa rzeczy, ktore wypisujesz na sieci to zwykle glupoty. Kujawa przeciez wyraznie napisal, ze chcialby "stara" ekipe (co jak sam stwierdzil sie nie uda) i poszukuje graczy. Twoj arcy madry pomysl na rekrutacje obcokrajowcow jest tyle cekawy co nic.

Z tym co napisal PRSK tez sie nie zgodze, bo rowniez uwazam ze znalezienie 7 aktywnych graczy jest banalnie proste. Tak, Tak - nie mowie tu o kims, kto gra od wczoraj czy jego poziom jest tak jakby zaczal grac wczoraj.
Krzywo kilka tygodni temu reaktywowal swoj stary klan BialoCzerwoni (bCz) na dzien dzisiejszy powinno byc w nim 14 osob z czego aktywnych 9. Sa to o zgolo inne osoby niz te, ktore mialyby ew. dolaczyc do Ks. wiec znalezienie osob nie bedzie problemem.

w ogole do chuja, jak mozna porownac bCz i 14 kumpli z podworka majacych staty 3/15 na DINKS do skladu Ks. Z chuja spadles chyba pisząc ten post. Jak masz cos madrzejszego niz ja do powiedzenia to ponakurwiaj te posty w temacie bcz

#26 TRUE

TRUE

Contributor

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:24 PM

True. Na chuj wpierdalasz swoje 3 grosze w temat ktory dotyczy Ciebie tyle co moj chuj twoja stara... :huh: w sumie to zle porownanie. Ale do sedna, nie wypowiadaj sie na tematy Ks reprezentujac poziom 36ch. Nikogo nie obchodza Twoje wywody.

Tego pierwszego zdania nie zrozumialem w ogole, ale nie ma to wiekszego znaczenia. Przeciez po to Kujawa zalozyl temat na forum by sie w nim wypowiadac, gdyby chcial to zrobic "intymnie" to uderzylby do kazdego z osobna na gg czy msn. Jasne - reprezentuje swoj poziom jako (36Ch), ale dlaczego nie mialbym wypowiadac sie na temat Ks. ? To Wasz/Twoj klan spoko extra, ciesze sie ze gracie ale co... to jakas banicja na wypowiadanie sie w sprawie Ks. ? man please....
Nie troluje i nie niszcze, wypowiadam swoje zdanie

Posted Image

#27 TRUE

TRUE

Contributor

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:25 PM

w ogole do chuja, jak mozna porownac bCz i 14 kumpli z podworka majacych staty 3/15 na DINKS do skladu Ks. Z chuja spadles chyba pisząc ten post. Jak masz cos madrzejszego niz ja do powiedzenia to ponakurwiaj te posty w temacie bcz

niepotrzebnie kretynizmy opowiadasz. liczylem ze napiszesz cos ciekawego tudziez madrego

Posted Image

#28 brUtaL

brUtaL

Advanced

• Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:31 PM

Kretynizm jest Twoj tekst o starej ekipie Ks w ktorej bylo duzo obcokrajowców: camper butcher i inni. Wiec przyjebales sie o moj pomysl bez najmniejszej wiedzy na temat. A co do tematu, nie rozumiem po co masz dawać pomysły i podpowiadac tworcom klanu w ktorym nigdy nie byles i nie bedziesz. Ale sądze ze jak napiszesz cos naprawde sensownego i przydatnego to Micho lub Prosiak rozwaza to na serio.

#29 doctorfunk

doctorfunk

dormant admin

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13,029 posts
  • Demo Clan:-s3'5-
  • Fairplay Guid:5ee40

Posted 12 October 2012 - 02:38 PM

Ale zajebałeś
teksts chamski, ponieważ True nie powiedział nic niestosownego.
nawet gdybyś sam prezentował coś swoim poziomem jako gracz to nadal chamstwo
bcz to jakby Twój poziom więc tym bardziej ta wypowiedź dziwi
2nd place Facing Worlds I - bro| <> 3rd place Noobroom Clan Tournament - bro| <> Player of the Week#1 - Facing Worlds III

#30 brUtaL

brUtaL

Advanced

• Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:44 PM

Wielki powrot Doktora, obserwatora i znawcy kazdego gracza na sofie. Nie chce komentować tego co napisaleś bo temat schodzi na zlą drogę ale ciekawy jestem na jakiej podstawie wysnułeś swoje wnioski nie grając ze mna zadnego meczu od b.dlugiego czasu. Swoja droga nie widze chamstwa w tym co napisalem, no moze niepotrzebnie zebralem wszystkich graczy bCz do jednego worka ale wszyscy wiedza jaka jest prawda i poziom chlopakow z bCz. A co do true, porownanie 14graczy z bCz i 14graczy z Ks. to nonsens.

#31 TRUE

TRUE

Contributor

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:49 PM

W zadnym miejscu nie porownalem graczy z bCz do Ks. napisales, ze znalezc nowych/starych graczy nie bedzie trudno, bo przykladem jest bCz.
Badz dalej zly, ze mam inne zdanie niz Ty. Badz dalej zly, bo ktos napisal cos z czym sie nie zgadzasz.

Posted Image

#32 brUtaL

brUtaL

Advanced

• Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 12 October 2012 - 02:55 PM

Ja nie wierze ze jestes taki niekumaty. Chodzi mi o to ze znalezc graczy do bCz to stosunkowo łatwa sprawa, ponieważ ten klan tworza kumple z jednego miasta podworka i gracze na nizszym poziomie ktorych jest masa, zwlaszcza na dinks i ktorzy szukaja jakis klanow. Znaleźć graczy ktorzy pasują poziomem do Ks. jest nieporownywalnie trudniej ponieważ wiekszość najlepszych ma juz swoje klany, lub skonczylo grac i zaden low-skill niestety ale do Ks. sie nie dostanie. I nie mowie ze jestem mega zajebistym pro graczem ale osobiscie rozwinalem sie mocno by przyjeto mnie do Ks.

#33 TRUE

TRUE

Contributor

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,114 posts

Posted 12 October 2012 - 03:07 PM

Ja nie wierze ze jestes taki niekumaty. Chodzi mi o to ze znalezc graczy do bCz to stosunkowo łatwa sprawa, ponieważ ten klan tworza kumple z jednego miasta podworka i gracze na nizszym poziomie ktorych jest masa, zwlaszcza na dinks i ktorzy szukaja jakis klanow. Znaleźć graczy ktorzy pasują poziomem do Ks. jest nieporownywalnie trudniej ponieważ wiekszość najlepszych ma juz swoje klany, lub skonczylo grac i zaden low-skill niestety ale do Ks. sie nie dostanie. I nie mowie ze jestem mega zajebistym pro graczem ale osobiscie rozwinalem sie mocno by przyjeto mnie do Ks.

Ja to widze tak, ze niesamowicie sie jarasz ze jestes/byles w Ks. i to jest finest mozliwosci wszystkich i kazdego. Jasne, ze bCz jest jest na innym poziomie, jasne ze tworzyliscie jeden z lepszych klanow w ogole. To jednak nie zamyka dla nikogo drogi kazdy moze stac sie zajebistym graczem jak np. Kave. Musisz bardziej wyluzowac z ta akcja, bo jak napisalem w pierwszym kibicuje Wam na maxa, ciesze sie ze macie zajawe by dalej grac. Ty sie zawsze pocisz, denerwujesz. Normalnie rozmawiamy..
Jak bedziecie chcieli zagrac na shopie po 5 to daj znac, bardzo chetnie zagramy.

Posted Image

#34 Skiller

Skiller

Contributor

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,820 posts
  • Demo Clan:Ks
  • Demo Team:[B]illy's
  • Fairplay Guid:m@tii

Posted 12 October 2012 - 03:10 PM

;o

ino ks reaktywowalismy 3?4? razy i za kazdym razem sie oplacalo, wiec wychodze z zalozenia, ze nie ma sensu zakladac nowego klanu jezeli sie uda zebrac mocna ekipe poniewaz mamy wyrobiona marke :blush:

Edited by Skiller, 12 October 2012 - 03:11 PM.

...LEGEND...

#35 brUtaL

brUtaL

Advanced

• Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 12 October 2012 - 03:17 PM

True, przeczytaj 1 akapit swojej pierwszej wypowiedzi na moj temat, jezeli uwazasz ze to nie byl atak i wpowiedz byla mega mila to spoko. Tymczasem ja spadam i lece swietowac swoje 22urodziny. Pozdro chlopaki.

#36 doctorfunk

doctorfunk

dormant admin

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13,029 posts
  • Demo Clan:-s3'5-
  • Fairplay Guid:5ee40

Posted 12 October 2012 - 03:24 PM

ps. powodzenia :)
2nd place Facing Worlds I - bro| <> 3rd place Noobroom Clan Tournament - bro| <> Player of the Week#1 - Facing Worlds III

#37 TRUE

TRUE

Contributor

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,114 posts

Posted 12 October 2012 - 03:34 PM

Wszystkiego najlepszego

Posted Image

#38 krzywo

krzywo

FNG

• Members
  • Pip
  • 98 posts
  • Demo Clan:mTs
  • Demo Team:~Untouched~>

Posted 12 October 2012 - 04:38 PM

ty brutalu, co się chwali, że ma 22 lata... coś Ci się popierdoliło? ktoś coś do Ciebie od nas napisał, że najeżdżasz na nas? może nie jesteśmy jacyś mega 'graczami' co zajebiscie celnie strzelaja, zeby sie tym szczycic jak Ty, ale jestem ciekawy czy ktorys z tych kumpli z podworka najebalby Ci 1v1 i narobil siary ;> moze sprawdzimy to?

Edited by krzywo, 12 October 2012 - 04:38 PM.

Posted Image

#39 krzywo

krzywo

FNG

• Members
  • Pip
  • 98 posts
  • Demo Clan:mTs
  • Demo Team:~Untouched~>

Posted 12 October 2012 - 04:46 PM

tak na marginesie

Micho 3mam kciuki!
Posted Image

#40 ownrk.

ownrk.

Elite

• Members
  • PipPipPip
  • 443 posts
  • Demo Team:~ironC0re`
  • Fairplay Guid:1d8f2

Posted 12 October 2012 - 05:40 PM

oj dzieciaczki dzieciaczki ;dd
Posted Image - Demobase Team Cup VI 2011 - -CODE-
Posted ImagePosted Image Db. Nations Cup V- team.pol2
Posted Image - FACING WORLDS II - *eN |
Posted Image - Demobase Team Cup VII 2012 - inevitable.

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users