Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NC
Posted 03 August 2008 - 07:09 PM
Kes on Eesti tiimi seekordne kapten ja kes mängivad tiimis?
Meid eestlaseid on ju suhteliselt palju, saab teha mitu tiimi ning siis playoffides vaadata, kes pääseb NC-le.
Arutame siis.
Posted 03 August 2008 - 07:53 PM
Polish Cup - #noskillzGaming
Demobase NationsCup IV - Team.Estonia
History:
sK., -HaZe- , [[ cG |, .sD', .sL', couz, bro|, ironCore`, estownia, , enemysNightmare(eN), *HtF*, GS|, .[cR], -=*$|GOD|$*=-, -=T|c=-, //eXeLenCe, eGang, Dk , incontrol, -oSa-, tGz, [R10], .g3, plastiquez, -NijnTje-, DTG, /Rs*, @conflict, inflixi, DaClowns, -wee-
Posted 03 August 2008 - 08:39 PM
Mängin teiega
haha
History:
sK., -HaZe- , [[ cG |, .sD', .sL', couz, bro|, ironCore`, estownia, , enemysNightmare(eN), *HtF*, GS|, .[cR], -=*$|GOD|$*=-, -=T|c=-, //eXeLenCe, eGang, Dk , incontrol, -oSa-, tGz, [R10], .g3, plastiquez, -NijnTje-, DTG, /Rs*, @conflict, inflixi, DaClowns, -wee-
Posted 03 August 2008 - 09:03 PM
Posted 03 August 2008 - 09:19 PM
History:
Posted 03 August 2008 - 10:14 PM
Ma oleks tasa kui ma bustiks ennast screenshotigas2hko, sa võid varumängijate tiimis ledge campija olla.
Posted 03 August 2008 - 10:38 PM
Demobase Team Cup V - -CODE-
Facing Worlds III - neVermind
Demobase NationsCup V - EESTI
Polish Cup 2008 - noskillzGaming`
Facing Worlds 5on5 Clancup - TheBrotherhood
Demobase INF Open Cup VI - cC.
Noobroom Clan tournament - TheBrotherhood
Demobase Nations Cup IV - EESTI
Demobase INF Team Cup III - [B]
Demobase INF Team Cup IV - Fragtion
Posted 04 August 2008 - 01:27 AM
NC jaoks võib uuesti demo natuke tihedamini lasta muidugi, arvatavasti veavad xzi, dio jms asjad ka ennast selleks puhuks kohale, nägu alati.
Ei tea kas ma ka nägu mängida saan, ega ma just kapule ja diole midagi meelepärast ei ole
Kell on 4:27 ja mul ei ole und, head ööd!
ajaa, järjekordselt sajab väljas vihma, suht hea.
Posted 04 August 2008 - 02:17 AM
History:
Posted 04 August 2008 - 04:32 AM
Playoff on üpris mõttetu EESTI jaoks. Tiimis peaks olema vähemalt 8 mängjat , seega jääks üle kah mingi 8, aga teistel 8-l poleks just väga suuri võimalusi. Me oleme väike riik, hoidke kokku, tehke 1 suur tiim. Mine sa tea, vb ei saa paljud mängida, siis vähemalt keegi võtta teil.
Posted 04 August 2008 - 05:22 AM
+1Pigem soovitaksin mina Kaput kui Staffi. Staff on viimastel kuudel olnud mängust väljas, seega kui ta ka juba öelnud on, et kui tal aega jätkub, siis pole mõtet teda liidri kohale paigutada. Kapu on algusest peale EESTI tiimis olnud, seega ta teab taktikaid ja teab kuidas me mängime. Mina panustaks Kapu peale, aga no eks te ise teate.
Playoff on üpris mõttetu EESTI jaoks. Tiimis peaks olema vähemalt 8 mängjat , seega jääks üle kah mingi 8, aga teistel 8-l poleks just väga suuri võimalusi. Me oleme väike riik, hoidke kokku, tehke 1 suur tiim. Mine sa tea, vb ei saa paljud mängida, siis vähemalt keegi võtta teil.
Dio sa mängid?
What about xzi?
mingi....
kapu/dio/xzi/kämper/staff(mai saand su postist nüüd aru kas ta mängib or not..)/lauri?!/rocket/soul/jne oleks normul imo.
ja muidugi näiteks alari on vägagi arvestatav mängija.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users