Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
team P(r)oland - secondary cup
Started by doctorfunk, Aug 30 2009 05:28 PM
105 replies to this topic
Posted 04 September 2009 - 05:21 PM
siekacz nie nasladuj nikogo bo to nic ci nie da , nie jestes wcale zabawny tak jak myslisz tylko zalosny chlopak ktory robi to co kazdy. Wiec powiem ci grzecznie "zamknij" ..... sie i nie pisz do mnie bo mi cie szkoda. I jak juz po tej wypowiedzi zaczniesz mnie wyzywac to juz napisz cos dobrego
MSN : repla_hax@hotmail.com
Starting the game : Since 2005
First Nick : RepliCa
Second nick : repla
Starting the game : Since 2005
First Nick : RepliCa
Second nick : repla
Posted 04 September 2009 - 10:27 PM
Chce zrobić polską drużynę na secondary cup, chętnie się skontaktujemy z wszytkimi zaintersowanymi
ldr
adrian + doctorfunk
cnc kenji hitman valder crazy
piszcie jak jestescie niezli to napewno znajdzie się dla was miejsce.
lista jest otwarta narazie -.- nie ma decyzji ostatecznych dużo czasu jeszcze
sprawdz mnie panie browarski:P
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Posted 05 September 2009 - 01:24 PM
Co wam powiem to wam powiem....
Ale Hitmana na pewno częściej się spotyka niż fazira czy krejzego( o booożeee kto w ogóle to zaproponował :| ) sikacz ssie...agressor ssie...a Kenny ocieka zajebistością i dlatego powinien być w każdym teamie bez względu na to czy gra czy nie ; D
Ale Hitmana na pewno częściej się spotyka niż fazira czy krejzego( o booożeee kto w ogóle to zaproponował :| ) sikacz ssie...agressor ssie...a Kenny ocieka zajebistością i dlatego powinien być w każdym teamie bez względu na to czy gra czy nie ; D
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users