Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
team P(r)oland - secondary cup
Posted 05 September 2009 - 05:27 PM
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Posted 13 September 2009 - 01:04 PM
przestancie sie klocic o tp2 jebane cepy i posluchajcie rady mistrza hyhy
lepiej zrobic 1 mocna druzyne z polakami niz 2 srednie prawda?
chcialbym zeby wygladala ona tak, mam nadzieje, ze mnie posluchacie, a chore ambicje odlozycie na bok
Doctor-c
Siekacz-c
Fazir
Niko
Agressor
Bruce
Kujawa
Adrenaline
Crazy
polowa twoich ludzi co wymieniles doc jest kompletnie nie aktywna to samo sie tyczy Kennego, nie ma sensu go brac chyba bo on w ogole nic nie gra..
Pierwsza 5 bym widzial tak
Doc
Niko
Siek
Fazir
Agr/Kujawa
nie uwzglednilem bruce bo nie wiem jak tam z jego checiami do gry.. ale skonczyl mu sie urlop wiec chyba marnie hehe
..i z takim skladem mozecie cos powalczyc juz
to samo z tym kenjim co wy odjebujecie.. jak to darkness napisal, wiecej z polska ma juz wspolnego chyba olisadebe : d
mam nadzieje, ze sie wam pomysl spodoba!!
pozdrawiam
Skoro nie chcecie grać z Kenjim ok nie będę do tego pomysłu was zmuszać, chociaż szkoda bo dobrze gra i jednak ma więcej
wspólnego z Polską niż Oli ale nieważne
Jeżeli chodzi o resztę to nie jest to zły pomysł ja nie żywię urazy do żandych wymienionych graczy pol2, więc myślę że możemy grać razem.
Jeżeli chodzi o nie wymienionych graczy to myślę że hit i hitman czy cnc + może inni również powinni dostać szansę chociaż w jakimś sparingu,
ale to już w wspólnie ustaliłbym z Siekaczem o ile on się na ten pomysł zgadza.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users