Edited by siekacz., 12 December 2009 - 08:37 AM.
Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pudzianowski vs Najman MMA fight
Started by RagaMan, Dec 11 2009 12:08 PM
194 replies to this topic
Posted 12 December 2009 - 08:39 AM
hhaha ale to było śmieszne taki bokser, a zaczął spierdalać
i w wywiadzie powiedział, że chyba odchodzi z mma Najman. Z jednej strony po takich potężnych lowach każdy by się zgiął chyba
haha dokladnie Najman po tych kopach dostawal ladnego odrzutu ;d
Radek aka' overfun.
Posted 12 December 2009 - 10:17 AM
He dziwny z ciebie koles agresor, za kilka lat spojrzysz co tu pisales i jakiego szczeniaka z siebie robilas. Po co mam ci to uswiadamiac teraz jak jestes pucusiem ze spodniami w butach, ktory swietnie spiewa. Probujesz mnie osmieszyc, ale niestety ciezko ci to idzie.
Co do walki. Fakt, nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy, ale mialem nadzieje, ze najman bedzie go atakowal tak jak mowil w wywiadach. Byla jego stojka, ktora umie najbardzie, a nic nie robil i stal w miejscu czekajac na atak. Po walce powiedzial, ze jego taktyką bylo przetrwanie 1 minuty. Spoko. A co do szybkosc to chyba logiczne, ze powininen miec przewage, bo zawsze szybki byl. Wszyscy oceniacie go i postrzegacie jako slabego, ale ktory z was by mial odwage wyjsc na przeciw Pudziana, smieszne. Ale ok agresor bys najmana pewnie zniszczyl. Razem ze swoimi super kolegami z druzyny pilkarskiej
)))))))))))))))))))))
Co do walki. Fakt, nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy, ale mialem nadzieje, ze najman bedzie go atakowal tak jak mowil w wywiadach. Byla jego stojka, ktora umie najbardzie, a nic nie robil i stal w miejscu czekajac na atak. Po walce powiedzial, ze jego taktyką bylo przetrwanie 1 minuty. Spoko. A co do szybkosc to chyba logiczne, ze powininen miec przewage, bo zawsze szybki byl. Wszyscy oceniacie go i postrzegacie jako slabego, ale ktory z was by mial odwage wyjsc na przeciw Pudziana, smieszne. Ale ok agresor bys najmana pewnie zniszczyl. Razem ze swoimi super kolegami z druzyny pilkarskiej
R.I.P Hubert aka Wombat..
Posted 12 December 2009 - 10:26 AM
Wez juz zamknij pizde nezelowany malolacie bo jakbys spotkal windowsa to by Ci napierodolil a Ty bys pytal za co.
c1 japa, spojrz na siebie kozaczysz do krzyska a on by Cie zniszczyl gorzej niz mnie windows... nie bede ocenial twojego wygladu bo to bylo by zagranie poniej pasa, tak sie napisz strasznie, nawet ja sie nie napinam tak jak Ty... nie wiem dalczego ty tak sapiesz do kazdego, myslisz ze masz kolegow i Cie obronia?
Nawet mnie nie znasz a mowisz ze by mi najebal windows, ogarnij sie mam zel i chuj Ci do tego? Jestem małolatem? Spojrz na siebie i swoje ekstra pościki, probujesz wyzywac nika a jak co do czego przyjdzie to bronisz sie kolegami zajebisty jestes
no a jak, ręczna > basket.
Posted 12 December 2009 - 10:37 AM
Nie trzeba cie znac, zeby stwierdzic cos bys mogl zrobic swoimi marnymi piesciami, sorry, ale tak to widze i nie ja jeden. Robisz z siebie pajaca swoimi zalosnymi postami, nagrywaniem piosenek. Poczytaj swoje posty i sam sie o tym przekonasz, ale pewnie jestes tak w siebie zapatrzony, ze nie zauwazysz tego. Nie chce juz nic pisac w twoja strone, bo nie warto, skonczmy to i idz sie najlepiej powies.
Posted 12 December 2009 - 10:40 AM
no a jak, po pierwsze to nie nagrywalem tej piosenki dla was, tylko dla ziomka z ktorym mialem zaklad
Nie moja wina ze pajac top wstawil to... wiec nie czepiaj sie juz tego, po drugie nie widziales mnie to po chuj gadasz glupoty takie jak c1, a po trzecie mowisz marne piesci? No jesli uwazasz ze ty tez masz marne piesci to mozesz tak mi mowic
Posted 12 December 2009 - 10:57 AM
Nic nie piszcie do niego, bo was pogryzie typ zaraz!
http://img15.imagesh...aaaaaaaaaa.jpg/ TO TE SLAWNE PIESCI!!!! hahahahaha
http://img15.imagesh...aaaaaaaaaa.jpg/ TO TE SLAWNE PIESCI!!!! hahahahaha
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users