Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pudzianowski vs Najman MMA fight
Posted 12 December 2009 - 11:32 AM

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 12 December 2009 - 12:22 PM
kim jest kurwa jakis krzysiek?c1 japa, spojrz na siebie kozaczysz do krzyska a on by Cie zniszczyl gorzej niz mnie windows... nie bede ocenial twojego wygladu bo to bylo by zagranie poniej pasa, tak sie napisz strasznie, nawet ja sie nie napinam tak jak Ty... nie wiem dalczego ty tak sapiesz do kazdego, myslisz ze masz kolegow i Cie obronia?
Nawet mnie nie znasz a mowisz ze by mi najebal windows, ogarnij sie mam zel i chuj Ci do tego? Jestem małolatem? Spojrz na siebie i swoje ekstra pościki, probujesz wyzywac nika a jak co do czego przyjdzie to bronisz sie kolegami zajebisty jestes
no a jak, ręczna > basket.
Posted 12 December 2009 - 12:27 PM
eh lubie patrzec jak windows rucha moja matke ;/
Edited by RagaMan, 12 December 2009 - 12:29 PM.
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Posted 12 December 2009 - 12:39 PM
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Posted 12 December 2009 - 12:48 PM
raga ur an addict LOL
Posted 12 December 2009 - 12:52 PM
co to weed??
dzieki nara
Edited by RagaMan, 12 December 2009 - 01:12 PM.
raga ur an addict LOL
Posted 12 December 2009 - 12:56 PM
raga ur an addict LOL
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users