Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pociski
Started by doctorfunk, Sep 02 2010 01:44 PM
1254 replies to this topic
Posted 11 September 2010 - 11:48 PM
HHEEHEHEHEHHEHEHEHE ale mam beke z Ciebie tchurzu Ty smierdzacy w dresie ; DDD zeby tak kozaczyc a nawet nie podac adresu ; DDD paranoja...
najgorsza pizda jeszcze nie speniała, a taki kozak jak Ty umie tylko: zatkaj morde juz, albo jakis tam "pociszczek" daremny jak Z TAD do dupy twojego ojczulka w pierdlu hehhee
najgorsza pizda jeszcze nie speniała, a taki kozak jak Ty umie tylko: zatkaj morde juz, albo jakis tam "pociszczek" daremny jak Z TAD do dupy twojego ojczulka w pierdlu hehhee
Posted 11 September 2010 - 11:59 PM
ok ok, odchodze z twojego calego zycia, "odejdz z sofa" kurwa co za tekscior HEHEHEHE beczka w chujczka o w pizde ; DDD co za frajer, co za frajerski tekst, ja nie jebie nie idzie teog nawet skomentowac tak frajerskie to bylo ; DDDD wez skurwial szukaj kolegow
Posted 12 September 2010 - 01:18 AM
zajebiste masz te malepczki kurwa piejej jak chuj ztego
a ty niko mnie wkurwiasz idioto nie pierdol na c1 ze jest kozakiem w sumie chuj spina sie ale ok. cofnij sie wstecz i przeczytaj co kurwa gamoniu piszesz pewnie jestes tez jebanym gimbusem . pracujesz jestes doroslych czlowiekiem a zachowujesz sie jak jebany idiota i nie moge patrzec na twoje posty i spierdalaj. a c1 tez mnei wkurwia tylko umiesz napisac o gownie moze dupy dobrze nie umiesz umyc pozdro aha zapomnialem i napisz znowu standardowo kim jestes no nejmie. 5 HEHEHE
Edited by ziomekmass, 12 September 2010 - 01:19 AM.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users