Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pociski
Started by doctorfunk, Sep 02 2010 01:44 PM
1254 replies to this topic
Posted 11 September 2010 - 11:17 PM
JESTES PRZYKLADEM NA PODWOJNY TRIPLE FAIL
1. CHCIALES DOJSC DO .|E - SPLAWILEM CIE JAK BURA SUKE
2. CHCIALES DOJSC DO HAZE - NIE MASZ SZANS BO TAM GRAM
3. CHCESZ POGRAC W TEAM POL - NIE MASZ SZANS BO JA TAM GRAM I JESTES GOWNEM
POCIESZE CIE TYLKO ZE RAGAMAN I AGRESOR TEZ ZALICZAJA SIE DO TEGO PODWOJNEGO TRIPLE FAILU
1. CHCIALES DOJSC DO .|E - SPLAWILEM CIE JAK BURA SUKE
2. CHCIALES DOJSC DO HAZE - NIE MASZ SZANS BO TAM GRAM
3. CHCESZ POGRAC W TEAM POL - NIE MASZ SZANS BO JA TAM GRAM I JESTES GOWNEM
POCIESZE CIE TYLKO ZE RAGAMAN I AGRESOR TEZ ZALICZAJA SIE DO TEGO PODWOJNEGO TRIPLE FAILU
Posted 11 September 2010 - 11:20 PM
1. C1 dostał kicka z bro i z mojego kumpla stał się zaciekłym wrogiem
2. Niko nigdy mnie nie lubił ale był miły jak pytał sie czy może do bro, odmówiłem mu dwa razy
ja>wy
2. Niko nigdy mnie nie lubił ale był miły jak pytał sie czy może do bro, odmówiłem mu dwa razy
ja>wy
2nd place Facing Worlds I - bro| <>
3rd place Noobroom Clan Tournament - bro| <>
Player of the Week#1 - Facing Worlds III
Posted 11 September 2010 - 11:27 PM
ej ej ej
spokojnie...
po 1: to tylko gra w ktora juz nie gram bo nie mam czasu, pracuje
po 2: co byla 2 lata temu jakos chuj mnie intetesuje, leje na jakies haze czy kurwa E mam wyjebane na to
po 3: kiedys moze mi na tym zalezalo, teraz moge sie wysrac na kazdy clan czy jakis team
po 4: gralem w teampol, teraz nie bd grac jw. nie mam czasu
po 5: wez spierdalaj chuda cioto, masz tu sekstet fail dresie chudy z zgnilymi zebami i jaraj sie ta gra i twoim WEEEEEEEEEE alnbo chuj tam wie co, jaraj sie tym ze rgasz w haze kurwa mac
co to w ogole jest haze, psy jakies niemieckie zejszczac sie na nich mam czy jak ?
po 6: mozesz mi jedynie zrobic laske albo zjesc moje gowno..
po 7: sram na jakiegos ragamana, a agresor i tak Cie skara, bo niestety wazy o 30kg wiecej od Ciebie, jest madrzejszy i nie pije win na klatce
po 8: spytaj mamy czy juz wyjeła z pizdy ogorki i grzyby, bo podobno zaprawiala na zime
po 9: kurwa, to tylko gra, jest normalne zycie, wez je ogranij albo mamie powiedz zeby Ci za internet przestala placic
po 1: to tylko gra w ktora juz nie gram bo nie mam czasu, pracuje
po 2: co byla 2 lata temu jakos chuj mnie intetesuje, leje na jakies haze czy kurwa E mam wyjebane na to
po 3: kiedys moze mi na tym zalezalo, teraz moge sie wysrac na kazdy clan czy jakis team
po 4: gralem w teampol, teraz nie bd grac jw. nie mam czasu
po 5: wez spierdalaj chuda cioto, masz tu sekstet fail dresie chudy z zgnilymi zebami i jaraj sie ta gra i twoim WEEEEEEEEEE alnbo chuj tam wie co, jaraj sie tym ze rgasz w haze kurwa mac
po 6: mozesz mi jedynie zrobic laske albo zjesc moje gowno..
po 7: sram na jakiegos ragamana, a agresor i tak Cie skara, bo niestety wazy o 30kg wiecej od Ciebie, jest madrzejszy i nie pije win na klatce
po 8: spytaj mamy czy juz wyjeła z pizdy ogorki i grzyby, bo podobno zaprawiala na zime
po 9: kurwa, to tylko gra, jest normalne zycie, wez je ogranij albo mamie powiedz zeby Ci za internet przestala placic
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users