Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pol1
Started by Skiller, Sep 14 2010 08:21 AM
511 replies to this topic
Posted 11 October 2010 - 12:07 PM
dobra chlopaki trzeba cos pokazac na tym nc zarowno tp1 i tp2

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 16 October 2010 - 03:03 PM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA "ktore wypromowalem"
BEKA Z GOWNA
Po 1sze to Ty grales w moim teamie, nie odwrotnie
Po 2gie to Ty mnie prosiles - podkreslam prosiles - abym gral w kadrze
Po 3cie to Ty mnie pytales z kim chce grac w tym NC, ktore zaraz sie rozpocznie.
Nice try.
BEKA Z GOWNA
Po 1sze to Ty grales w moim teamie, nie odwrotnie
Po 2gie to Ty mnie prosiles - podkreslam prosiles - abym gral w kadrze
Po 3cie to Ty mnie pytales z kim chce grac w tym NC, ktore zaraz sie rozpocznie.
Nice try.
Posted 16 October 2010 - 03:07 PM
do czego zmierzasz piszac, ze gralem w twoim teamie? co w tym zlego ?
staram sie dbac o kadre wiec pytam poszczegolnych zawodnikow o wszystko zeby atmosfera byla okej bo to podstawa sukcesu, z tego powodu cie wyjebalem he
jak ja zabijalem to ty kurwa zalosny koleszko nie wiedziales co to jest sof
skoncz wreszcie pierdolic i atakowac wszystkich tylko wyjdz moze do ludzi, bo patrzac na te bzdety, ktore wypisujesz codziennie zaczynam podejrzewac, ze masz kurewsko duze problemy w zyciu, a rl cie niszczy pierdolony pionku
staram sie dbac o kadre wiec pytam poszczegolnych zawodnikow o wszystko zeby atmosfera byla okej bo to podstawa sukcesu, z tego powodu cie wyjebalem he
jak ja zabijalem to ty kurwa zalosny koleszko nie wiedziales co to jest sof
skoncz wreszcie pierdolic i atakowac wszystkich tylko wyjdz moze do ludzi, bo patrzac na te bzdety, ktore wypisujesz codziennie zaczynam podejrzewac, ze masz kurewsko duze problemy w zyciu, a rl cie niszczy pierdolony pionku
...LEGEND...
Posted 16 October 2010 - 03:10 PM
BEKA Z GOWNA 2GI RAZ
Nie wyjebales mnie z druzyny, odszedlem sam bo jestes slabym liderem, ktory nie potrafi prowadzic druzyny a do tego non stop placzesz az zygac sie chce a tym bardziej odechciewa sie grac ale wmawiaj, ze mnie wyrzuciles podpisze sie pod tym jak bedziesz chcial.
Tak jak Ci pisalem wczesniej, gdybys nie byl liderem to bys nie zagral w tym NC bo jestes za slaby poki co i to sa slowa ludzi z kadry.
A co do zycia prywatnego to jestes jedna z ostatnich osob, ktore moga mi cos takiego wypomniec i Ty chyba wiesz czemu
PIONKU
Nie wyjebales mnie z druzyny, odszedlem sam bo jestes slabym liderem, ktory nie potrafi prowadzic druzyny a do tego non stop placzesz az zygac sie chce a tym bardziej odechciewa sie grac ale wmawiaj, ze mnie wyrzuciles podpisze sie pod tym jak bedziesz chcial.
Tak jak Ci pisalem wczesniej, gdybys nie byl liderem to bys nie zagral w tym NC bo jestes za slaby poki co i to sa slowa ludzi z kadry.
A co do zycia prywatnego to jestes jedna z ostatnich osob, ktore moga mi cos takiego wypomniec i Ty chyba wiesz czemu
PIONKU
Edited by C1., 16 October 2010 - 03:12 PM.
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users