Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pol1
Posted 14 September 2010 - 12:40 PM
JA NIE GRALEM WTEDY NO SKILLU.grałem niedawno jako eN i twoje haze dostalo od nas 20-6 wiec stul japsko
W KAZDYM MECZU ROZPIERDALAM WAS JAK KURWA LENOX LEWIS MAJKA A WY TYLKO SYPIECIE JEBANE PESTKI
JAKBY TO POWIEDZIAL SMUTNY KOT I CHUJ: NOZKAMI WAS OGRYWAM
Posted 14 September 2010 - 01:09 PM
tylko powiem wam tyle ze nie chce wam sie tego prowadzic czy cos ale jak juz jest oglaszany topic pol2 na nc to odrazu multum ludzi chce grac...
4 jest pewna jak dla mnie
ja
kujawa
kave(?)/fana
siekacz
piaty nie wiadomo bo doctorfunk i fazir robia dobre taktyki dobrze gadaja ale musialbym z nimi cos zagrac a narazie ich nie widze jeszcze pod uwage brani sa ownerek i sim
Edited by maTTy, 14 September 2010 - 01:10 PM.

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 14 September 2010 - 01:57 PM
widze ze chcecie abym zajal sie tp2 z siekiem jasne ze moge
![]()
tylko powiem wam tyle ze nie chce wam sie tego prowadzic czy cos ale jak juz jest oglaszany topic pol2 na nc to odrazu multum ludzi chce grac...
4 jest pewna jak dla mnie
ja
kujawa
kave(?)/fana
siekacz
piaty nie wiadomo bo doctorfunk i fazir robia dobre taktyki dobrze gadaja ale musialbym z nimi cos zagrac a narazie ich nie widze jeszcze pod uwage brani sa ownerek i sim
Fazir ma dziwne/glupie ruchy, balbym sie mając go w teamie
doctor to stary bf-iarz, nie lubie jego stylu gry, wolny i ma za dlugie wlosy
postawilbym na nika, strzela lepiej niz dlugowłosy i gra zdecydowanie odwazniej. Tylko dropy musi odstawic jebany, bo ciezko z jego mozgiem.
Krowe nam w tp1 zostawic, bo oprocz mnie prsk c1 malego i deadmana nie mamy nikogo. Deadmana nie ma nigdy, humorki tez ma swoje, wiec z nim nie wiadomo. Niech sie okresli czy chce grac czy nie. Wiec krowa niech bedzie.
Posted 14 September 2010 - 02:14 PM
doctor to stary bf-iarz, nie lubie jego stylu gry, wolny i ma za dlugie wlosy
gram ostrożnie na dachu, pomogam raczej szybko jeżeli dostaje dobre raporty dużo zabijam nadeami ze small'a
nie wiem co Ci sie nie podoba gram na dachu podobnie do ciebie nawet bym powiedział że jestem nieco szybszy
w każdym razie jak się pojawiają dwie koncepcje i więcej graczy chce grać w pl2
to można łatwo zrobić dwa teamy i wygrany dobiera sobie kogo chce od przgeranego tak to sie dzieje w dnc
w tym roku myślę że zagram z ragamanem i agressorem na mattego siekacza bo myślę że bedzie zabawnie
jak wygramy
Poza tym rok temu byłem jednym z naj lub najlpeszym graczem w pol2 więc sam fakt że nie jestem wymieniany jako
5ty do składu jest dla mojego ego wielkim ciosem, poza tym uważam że np agressor dobrze gra i byłoby fajnie rzucić
challenge mattemu i siekaczowi przynajmniej bedzie zabawanie
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users