HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH TEN KURWA TEPAK PIERDOLONY NIE SKUMAL NIC HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAnie chce sie z nim ustawic bo chce grac w pol, zastanow sie doct...
Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pol1
Posted 14 September 2010 - 02:45 PM
SPOKO RAGAMAN ALE I TAK NIE GRASZ W POL 1 W POL 2 CZY POL 3 A DOKTOR NIE JEST KAPITANEM DOPOKI BOG TAK MOWI A JAK MNIE PODKURWICIE GOWNA TO JA ZAGRAM W POL 2 Z MOIMI ZIOMAMI KARFEM SANFISTEM ASHEISEM I KAMIM I DOTA ROZJEBIE CALA SEKTE RUASOW ITD.
MILCZ GOWNIE
wez przywolaj Żywiołaka Wody moze ci ostudzi twoj czerep .
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Posted 14 September 2010 - 02:48 PM
Doctor zawsze podkreslasz jak to wolny jestem, ale jednak cos na tym roofie osiągnąłem, swoje wystrzelałem. Wiem gdzie i kiedy potrzeba pomoc, nie zauwazasz tego.
nie powiedziałem że nie wiesz, poza tym ostatecznie lepiej zostać dłużej niż stracić dach
Poza tym styl zależy od tego jak gra przeciwnik jak twoj main zdycha po 30-40s kazdy koles
na dachu wydaje sie wolny a czasem jednak lepiej zagrac spryniej niz zejsc do maina gdzie juz sa wszyscy
martwi i umrzec w 5s zeby ktos ci nie powiedzial ze grasz na stat.
Posted 14 September 2010 - 02:50 PM
a wczesniejszego posta chyba nie zrozumiales, ale nie mam do ciebie pretensji o to, bo wczesnie edukacje zakonczyles
Edited by agressor, 14 September 2010 - 02:50 PM.
Posted 14 September 2010 - 02:51 PM
Posted 14 September 2010 - 02:51 PM
TY NIE ZROZUMIALES POSTA DOKTORA TY JEBANY GLABIE HAHAHAHAHAHAHAHAHnie bede cie wyzywal bo i tak kazdy wie ze idiotą to ty niezlym jestes, a matka to powinan sie ciebie wstydzic jak cie wychowała hehe idioto co ty bedziesz mial, picie w piwnicach n1
a wczesniejszego posta chyba nie zrozumiales, ale nie mam do ciebie pretensji o to, bo wczesnie edukacje zakonczyles
Posted 14 September 2010 - 02:53 PM
Edited by RagaMan, 14 September 2010 - 02:54 PM.
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Posted 14 September 2010 - 02:58 PM
Bo np nie rozumiem czemu nie dac kazdemu szansy gry w pol2 nikowi czy agressorowi czy radze nie trzeba
na kazdym poziomie kontynuwac personalnych porachunkow.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users