zbyt slaby jestescie i to wlasnie uniemozliwia Wam wygrywanie
Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
do pol2
Posted 17 December 2010 - 09:17 AM
a jak sprawa ze Skillerowcem co jest PRO, wygrywacie cos ? gawedzilismy sobie kilka dni przed rozpoczeciem cupa i smiales sie z Holandii, ze bede najwyzej na przedostatnim miejscu. tymczasem vs. NL szanse gdzies pouciekaly... 2010 to nie 2007 jakby to Onar&Pezet powiedzieli

Posted 17 December 2010 - 05:10 PM
rozumiem.. szkoda, szkoda Kujawiaku bo... w sumie nie wiem.. mam nadzieje, ze cos tam inni postrzelaja w miare celnie
a jak sprawa ze Skillerowcem co jest PRO, wygrywacie cos ? gawedzilismy sobie kilka dni przed rozpoczeciem cupa i smiales sie z Holandii, ze bede najwyzej na przedostatnim miejscu. tymczasem vs. NL szanse gdzies pouciekaly... 2010 to nie 2007 jakby to Onar&Pezet powiedzieli
kim ty kurwa w ogole jestes zeby zabierac tutaj glos? nic tutaj nie wnosisz pajacyku smieszny
Posted 17 December 2010 - 06:41 PM
raga i ownerek graja . ja juz podziekowalem

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 17 December 2010 - 07:08 PM
rozumiem.. szkoda, szkoda Kujawiaku bo... w sumie nie wiem.. mam nadzieje, ze cos tam inni postrzelaja w miare celnie
nie rozumiem co jest celem twojego posta nie znam cie i nigdy z toba nie gadalem, masz jakies dziwne wyobrazenie o tej grze i ludziach ktorzy w nia graja
Posted 17 December 2010 - 07:32 PM
nie rozumiem co jest celem twojego posta nie znam cie i nigdy z toba nie gadalem, masz jakies dziwne wyobrazenie o tej grze i ludziach ktorzy w nia graja

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 18 December 2010 - 06:49 PM
Chcialem sie dowiedziec na czym 'dokladnie' stoi brygada; jak sie maja treningi czy cwiczenia do ogolnej formy jaka jest reprezentowana. chcialem tez cos postrzelac, ale nikt nie dal takiej mozliwosci. wyslalem 3/4 (nie trzy czwarte) wiadomosci czy to pm czy na gg/msn PRZED cupem z pytaniem czy tez bede mogl pograc cos dla ktoregos ze skladow (skoro mamy ich az 3), ale wstyd kazdego ogarnal i nikt nie odpisal. mowie tu nawet o odpowiedzi "ty w POLx ? za slaby jestes ziomek
kieep 'mysli' , ze ma fajny styl bycia.
sprawa wyglada mniej wiecej tak - nie mozesz zniesc, ze Ja to Ja i mam to co mam (jakolwiek odbierac to). wkurwia Cie strasznie owy fakt, ale Twoj e-friend kaVe uczy cie obslugiwac nowa myszke a kaVe to dobry gracz i Twoje morale sie podbudowuja z kazda sekunda. troche konia lubisz przywalic, bo 'po' lubisz wyslac mi wiadomosc pm (liczba dwucyfrowa +1 dla respektu (36Ch)Keep.It.Real(36Ch) ) badz tutaj jakis poscik wkrecic. luzuj jakuzka posladeczki i wszystko bedzie w porzadku

Posted 18 December 2010 - 08:12 PM
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users