Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
do pol2
Posted 18 December 2010 - 09:43 PM
Edited by RagaMan, 18 December 2010 - 09:47 PM.
raga ur an addict LOL
I'm celebrity honestly you're wannabe I'm prodigy the suggestion you're better then me at being a warrior? - ha , comedy
Posted 19 December 2010 - 10:28 AM
Zacznij gdzies grac w jakims klanie a nie na publiku to ktos dac ci szanse nastepnym razem.
Gram w klanach od kiedy gram w ta gre od ponad dwoch lat jestem w (36Ch) threesixchambers.tk
Na publiku gram prawie codziennie i mysle, ze to nie zadna ujma czy cos..
keep wiesz ile jest osób które chciałyby postrzelać dla pol2 lub 3.. no troche dużo więc niewiem po co ty gdziesz sie tam pchasz.. pograj jeszcze troche a moze dostaniesz w nastepnym nc szanse !
Nigdzie sie nie pchalem Szycha, spytalem kilku osob czy moge sprobowac zagrac - przejsc jakis trening czy cokolwiek..Z odpowiedza przyszedl mi Agressor i RagaMan, ktorzy powiedzieli ze musze pytac liderow a ci z kolei nie odpowiedzieli nic. Nie pcham gdzie popadnie, bo nie na tym mi zalezy, ale skoro to gra i chcemy miec z tego ubaw i kilka fajnych chwil to nie rozumiem dlaczego Ja czy ktokolwiek inny nie moglby zagrac czy sprobowac.

Posted 19 December 2010 - 12:38 PM
Posted 19 December 2010 - 01:10 PM
Gram w klanach od kiedy gram w ta gre od ponad dwoch lat jestem w (36Ch) threesixchambers.tk
Na publiku gram prawie codziennie i mysle, ze to nie zadna ujma czy cos..
Nigdzie sie nie pchalem Szycha, spytalem kilku osob czy moge sprobowac zagrac - przejsc jakis trening czy cokolwiek..Z odpowiedza przyszedl mi Agressor i RagaMan, ktorzy powiedzieli ze musze pytac liderow a ci z kolei nie odpowiedzieli nic. Nie pcham gdzie popadnie, bo nie na tym mi zalezy, ale skoro to gra i chcemy miec z tego ubaw i kilka fajnych chwil to nie rozumiem dlaczego Ja czy ktokolwiek inny nie moglby zagrac czy sprobowac.
gdybysmy chcieli abys gral w naszych szeregach mianowicie pol2 napisalibysmy ci a tak jak nic nie napisalismy to nie chcielismy wszystko na ten temat moze w 2011 roku bd mial szanse grac bo wielu graczy zrezygnowalo z tej gry ;p

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 19 December 2010 - 02:35 PM

R.I.P Hubby R.I.P Scott .. never forgotten
sNs!
Posted 19 December 2010 - 03:08 PM
ja juz nie mam sofa na kompie nawet ;/mozesz grac jutro matty potrzebujemy 5tego

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users