Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Interview with PRSK
Started by TRUE, Jun 01 2011 09:46 AM
43 replies to this topic
Posted 25 June 2012 - 10:42 AM
Ja jebie co ja w google znalazłem! 
Siemaaa
to nie byłem ja jeżeli chodzi o dust.
PRSK: Tak bylo, jezeli sie nie myle i dobrze pamietam to byl to nie jaki Drag? Wprowadzil on bodajze mp_dust i potem mp_italy, a takze uzywany do dzis DjMiniFix, ktory umozliwial gre na mapach.
Siemaaa
Posted 25 June 2012 - 12:10 PM
Dust dodał niejaki Uther (?), a ja wtedy gówniarz lat 16 wiedziałem, że to banalna sprawa to czemu nie brnąć dalej. Żeby tak powtórzyć to mając dzisiejszą wiedzę... 
Sama nazwa projektu to skrót od Drag Janosik (odpowiedzialny za wciągnięcie mnie do sof2
) mini ze względu na okrojoną wersję (była obszerniejsza z własnymi mapami
Metal Cage czy coś
).
Swego czasu zrobiłem wersję 2 która nie wyszła na świat, usuwała kompletnie możliwość używania loaderów i podrabianych DLL ale wymagała modyfikacji serwera i gracze z normalną wersją gry nie mogli po prostu wejść na serwer. To działało, powód dla którego nie poszło w publike - nie pamiętam.
A chłopaki od fairplay'a jakby znali rev. eng. to mogliby się porwać o coś lepszego.
Sama nazwa projektu to skrót od Drag Janosik (odpowiedzialny za wciągnięcie mnie do sof2
Swego czasu zrobiłem wersję 2 która nie wyszła na świat, usuwała kompletnie możliwość używania loaderów i podrabianych DLL ale wymagała modyfikacji serwera i gracze z normalną wersją gry nie mogli po prostu wejść na serwer. To działało, powód dla którego nie poszło w publike - nie pamiętam.
A chłopaki od fairplay'a jakby znali rev. eng. to mogliby się porwać o coś lepszego.
Edited by Drag, 25 June 2012 - 12:24 PM.
Posted 06 August 2012 - 08:15 PM
demonic i martinno w kadrze na demie ??
Demonic aka Frost moze ten nick kojarzysz. W fianle pierwszego cupa wygralismy w skladie martino carf lorsh i ja. Ta gra juz dawno umarła, nie wiem jak możecie mówic o skillu jeżeli prawie nikt w to nie gra, wąska grupa graczy.
Posted 06 August 2012 - 09:30 PM
Pocwicz ciotas, jestem hardcorem spierdalaj! Jak sie masz? Dobrze, siemka!
http://www.soa-clan.info
`Sons of Anarchy ||
*HittheFloor* Demobase Team Cup II 2009
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users