Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
teampol
Started by Skiller, Sep 21 2009 09:31 AM
425 replies to this topic
Posted 17 October 2009 - 09:20 PM
w koncu jestes windows
a to on go wymyslil

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 18 October 2009 - 09:35 AM
wiem , niektorzy ludzie nie bede wymienial ubzdurali sobie ze np minka :* oznacza tylko jakiegos buziaczka z gadu gadu i teraz kazdy chlopak kto to napisze
jest pedalem
jest pedalem

Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
Leader of Team.Poland 2
Posted 18 October 2009 - 03:48 PM
dobra a teraz mam pytanie. Co robicie w tym temacie, ktory dotyczy pol lub spraw zwiazanych z line upem? Wypierdalac stad i nie spamowac tutaj. Zrobcie sobie jebany spamtopic i tam piszcie o swoich jebanych studiach czy o czym kolwiek, mozesz nawet maty sie tam pokochac z jakims chlopakiem nie wnikam, po prostu wyjdzcie stad. Co wy zyskacie piszac tu jakies bzdury? Tak chcecie do teampol czy jaki chuj. Tyle ode mnie. ;;*;*;* buzka matty kofffany misiaczqqqqqq
Hitman <pjontka>
Hitman <pjontka>
R.I.P Hubert aka Wombat..
Posted 18 October 2009 - 06:17 PM
omg windows ten teampol juz ci ladnie banie zryl wszystko co jest tu napisane wiazesz z teampolem i niczym wiecej. To tyle z mojej strony

Leader of Team.Poland 2
Posted 18 October 2009 - 06:57 PM
Ej no nie glupotke maly tylko mowie jak jest. Po prostu denerwuje mnie jak sie bawicie tutaj i niewiadomo co piszecie. Po co? I nie mow mi, ze wszystko tutaj jest o teampol, bo polowa to jakies bzdury jak juz napisalem. Moje zdanie jakie jest takie jest, ale kazdy ma cos do powiedzenia to dodam swoje 3 grosze. Po prostu odlozcie juz ten temat i tyle. Teampol wybrany i jest fajnie. Matty na prawde juz skoncz z tym pieprzeniem, zamiast pisania na forach jak pokraka graj i pokazuj na co Cie stac na meczach a nie w gębie. koniec?
R.I.P Hubert aka Wombat..
Posted 18 October 2009 - 08:39 PM
ty hestro dzieciaku wyjdz z tad i jak juz to ci ktos kiedys powiedzial nie liz kazdemu dupy

Leader of Team.Poland 2
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users