Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
teampol
Started by Skiller, Sep 21 2009 09:31 AM
425 replies to this topic
Posted 31 October 2009 - 11:17 PM
zawsze gram na glosnikach i z muzyką i jakos mi to nie przeszkadza grac:<
odkąd grasz bez mikro grasz mniej więcej na takim skillu jak ja ;>
ale to nie znaczy że nie jesteś pro, wręcz przeciwnie
2nd place Facing Worlds I - bro| <>
3rd place Noobroom Clan Tournament - bro| <>
Player of the Week#1 - Facing Worlds III
Posted 02 November 2009 - 10:39 AM
takie pierdolenie chlopakow z pol2 czy pol3 ze rozjebia pol1 to tez bez sensu.. moze bylo pare meczow tego typu podobnych ze ludzie z pol1 grali na innych polakow i chujowo im szlo ale mi sie wydaje ze to kwestia podejscia.. bez skupienia koncetracji lekcewaga.. chcecie pokazac sie to zagrajcie z nl1 badz innymi czopami.. i zamknijcie sie juz 13-15 letni napinacze jak wam nie pasuje to gre zmiencie bo jak widac na chujowa scene trafiliscie hyhy tutaj graja same stare pryki ;/ ja i tak nie gram nie mam mozliwosci i sprzetu.. moze w grudniu ;o .. i skonczcie pierdolic ze kto nie jest w fs to nie ma szans sie wypromowac i pokazac bo gowno prawda widocznie takie z was ogorki ze nie potraficie sami.. patrzcie w przeszlosc jak robili inni.. np Ks czy moje sNs jak zalozylem.. zebralem pare dobrych osob i sie napierdalalo z czolowka i jakos szlo i zaczeli nas dostrzegac na zachodzie tak samo z Ks. Wiec nie pierdolcie o fs itp tylko zrobcie jakis swoj team swoja paczke i pokazcie ze potraficie napierdalac no ale chyba nie potraficie EHheH ;x pozdro lepki
aha i ten chlopaczek luku co sie z choinki urwal.. o chuj ci chodzi typie? po co pierdolisz glupoty ze sklad zenujacy wypalony, stworz swoj dream team i sie zaprezentuj a gwarantuje ci ze szybko spassujesz po mocnych porazkach btw smacznego sniadanka
aha i ten chlopaczek luku co sie z choinki urwal.. o chuj ci chodzi typie? po co pierdolisz glupoty ze sklad zenujacy wypalony, stworz swoj dream team i sie zaprezentuj a gwarantuje ci ze szybko spassujesz po mocnych porazkach btw smacznego sniadanka
Edited by shivus, 02 November 2009 - 11:50 AM.

R.I.P Hubby R.I.P Scott .. never forgotten
sNs!
Posted 02 November 2009 - 04:14 PM
po co pierdolisz glupoty ze sklad zenujacy wypalony, stworz swoj dream team i sie zaprezentuj a gwarantuje ci ze szybko spassujesz po mocnych porazkach btw smacznego sniadanka
Sam Prsk napisał że 'nie bylo zbytnio przylepic kogo do kadry'
Więc.. Przyzwyczailem sie do starego składu
Posted 02 November 2009 - 05:54 PM
Więc.. Przyzwyczailem sie do starego składu
pow to jak bylbys

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 02 November 2009 - 06:44 PM
nie o to chodzi luku ale piszesz teksty typu ze nic nie pokazemy ze nie takim skladem, to skoro juz tak piszesz to podaj wg ciebie jakis sklad i jakies sugestie, ze nie sprawdza sie nowych graczy a uwierz mi ze gralismy nie raz z roznymi polakami mecze i miewali czasem dobre mecze ale to czasem i ze slabszym przeciwnikiem z lepszym to juz sypala sie cala gra brakowalo zrozumienia i robila sie samowolka jak na publicu, kadra dlatego jest taka jaka jest bo praktycznie sie nie zmienia ze przed meczem nie trzeba nawet taktyki umawiac bo kazdy z przyzwyczajenia leci juz swoje.. ja uwazam ze nie ma sensu wciskania kogos na sile do kadry, to ten ktos powinien sam sie pokazac i wcisnac przez to wlasnie poprzez albo zalozenie dobrego klanu z ktorym gralby porzadne mecze na poziomie albo dolaczenie do jakiegos dobrego zachodniego.

R.I.P Hubby R.I.P Scott .. never forgotten
sNs!
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users