Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
teampol
Started by Skiller, Sep 21 2009 09:31 AM
425 replies to this topic
Posted 19 October 2009 - 12:57 PM
Przeczytałem cały temat i zauważyłem, że mój nick pojawiał się przy jakichś kłÃƒÂ³tniach.
Moja sytuacja jest taka, że od poniedziałku do piątku (południe) jestem w akademiku. Mimo możliwości ściągania plików po 4, w nocy nawet po 20 MB/s nie mam możliwości efektywnej gry w sofa. Net jest niestabilny (przez minute ping 20, potem na 10 sekund 999 itd.), co pokazało kilka rozegranych przeze mnie meczów w The Brotherhood. Na weekendy przyjeżdżam do domu, gdzie mogę spokojnie grać (piątek wieczór - cała sobota - niedziela do 22, bo potem jadę do akademika). Faktem jest, że od około miesiąca gram na laptopie, co znacząco ujemnie wpływa na mój movement (używam klawiatury od laptopa). Nie zmienia to faktu jednak, że dalej jestem w stanie zagrać na dosyć dobrym poziomie (wczoraj z Juniorem zagrałem cupwar 2on2 przeciwko Zippie i Marty'emu - wynik). Czy ten poziom jest wystarczający na grę w Reprezentacji? To ocenić może i powinien tylko kapitan - proskiller.
Nigdy nie odmawiałem możliwości reprezentowania mojego kraju i nigdy także nie będę miał do nikogo pretensji jeśli nie będzie mnie widział w jej składzie.
Moja sytuacja jest taka, że od poniedziałku do piątku (południe) jestem w akademiku. Mimo możliwości ściągania plików po 4, w nocy nawet po 20 MB/s nie mam możliwości efektywnej gry w sofa. Net jest niestabilny (przez minute ping 20, potem na 10 sekund 999 itd.), co pokazało kilka rozegranych przeze mnie meczów w The Brotherhood. Na weekendy przyjeżdżam do domu, gdzie mogę spokojnie grać (piątek wieczór - cała sobota - niedziela do 22, bo potem jadę do akademika). Faktem jest, że od około miesiąca gram na laptopie, co znacząco ujemnie wpływa na mój movement (używam klawiatury od laptopa). Nie zmienia to faktu jednak, że dalej jestem w stanie zagrać na dosyć dobrym poziomie (wczoraj z Juniorem zagrałem cupwar 2on2 przeciwko Zippie i Marty'emu - wynik). Czy ten poziom jest wystarczający na grę w Reprezentacji? To ocenić może i powinien tylko kapitan - proskiller.
Nigdy nie odmawiałem możliwości reprezentowania mojego kraju i nigdy także nie będę miał do nikogo pretensji jeśli nie będzie mnie widział w jej składzie.
Edited by karf, 19 October 2009 - 12:57 PM.

clan - The Brotherhood, team - .|Elite
Ex-clans: oMa|| (2004-2005), toXon (2005-2007), NSA (2007), Ks (2007-2008), sNs (2008), DeX (2008-2009), wee (2009)
Ex-teams: *HtF* (2008)
Guest_hestro*_*
Posted 19 October 2009 - 01:26 PM
ty kurwa gwiazdorze jebany juz nie powiem komu lizesz dupy ale mozesz juz zamknac ryj i tu nie spamowac !!ty hestro dzieciaku wyjdz z tad i jak juz to ci ktos kiedys powiedzial nie liz kazdemu dupy
co do team pol to pol3 ostro przejebalo z est2 :/
Edited by hestro*, 19 October 2009 - 01:30 PM.
Posted 19 October 2009 - 01:42 PM
Panowie sorry za zaśmiecam ten topic tempolu, wiem nie powinienem, mam ze tak powiem swój zalozony niedawno topic na temat pucharu polski ale to sie dzieje najwięcej, bez sensowne kłÃƒÂ³tnie najeżdżanie , disowanie innych itd. ale spoko . Chciałbym każdego z tych tu własnie nawijających chlopaków niech wezna udział w zabawie.
http://pucharpolskis...um.pl/index.php
http://pucharpolskis...um.pl/index.php
Posted 19 October 2009 - 03:27 PM
ojj hestro nie bd zasmiecal topicu na twoj temat bo zal . A co do tp to pzdr panowie w meczu z izraelem

Db. Nations Cup V- team.pol2
Nations cup IV secondary league - POL2
Demobase Team Cup III - Avelgemex-clans : -rox- , ros. CCCP , sK. , Prestige. , -wee- , hb , *N.S.A*
ex-teams : @Avelgem , fs. , -WZ- , sC.
Leader of Team.Poland 2
Posted 19 October 2009 - 09:05 PM
Spojrzmy na to obiektywnie. Karf za czasow swojego sprzetu, na ktorym gral był konkretnym wyjadaczem, ale watpie, ze teraz lepiej potrzyma lewą niz czlowiek fpsu fanatyko czy dobrze radzący sobie z aimem i skillem niko. Z calym szacunkiem Karf powinien zagrac w tym Dnc, ale czy w najwazniejszych meczach wystarczy ten jego laptopik zeby zawalczyc z zawodnikami pokroju Varimira czy Indostyla na east?
R.I.P Hubert aka Wombat..
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users