Toggle shoutbox
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tervist?!
Started by bing bang blaow, Nov 09 2008 06:37 PM
72 replies to this topic
Posted 09 November 2008 - 06:37 PM
Serverit tahate? Postitage siia mingit üüber suvalist pullikakat, selle eest saan mina ka punkte(et te mu teemasse postitate). Või no, räägime millestki.
Kui ma #1 olen kes servu saab, annan enamustele rconpw :'D
//edit: ja nii peabki
Kui ma #1 olen kes servu saab, annan enamustele rconpw :'D
//edit: ja nii peabki
Posted 09 November 2008 - 07:53 PM
USA võimud avastasid eaka Chicago elaniku kodust kaks skeletti ja lagunenud laiba.
Politsei arvates kuuluvad äärelinnas elava vanuri kodust leitud surnukehad naise sugulastele ning neist ühe säilmed on esialgsel hinnangul vähemalt 20 aastat vanad, teatab Reuters.
Inimsäilmed asusid maja eri osades ning vanaproua oli need linadega katnud. Politsei hinnangul polnud surmade põhjuseks kuritööd.
Võimude teatel nähti üht naise surnud sugulast viimati 1980. aastatel, teist 2003. aastal ja kolmandat tänavu mais.
Majaperenaine, kes on politsei teatel üle 90 aasta vana, tegi uurijatega koostööd ning viidi kodust hoolekandeasutusse.
Politseisse jõudis võigas juhtum tänu vanaproua hooldajale, kes veidrast olukorrast võimudele märku andis.
{SMILIES_PATH}/icon_eek.gif {SMILIES_PATH}/icon_eek.gif
Politsei arvates kuuluvad äärelinnas elava vanuri kodust leitud surnukehad naise sugulastele ning neist ühe säilmed on esialgsel hinnangul vähemalt 20 aastat vanad, teatab Reuters.
Inimsäilmed asusid maja eri osades ning vanaproua oli need linadega katnud. Politsei hinnangul polnud surmade põhjuseks kuritööd.
Võimude teatel nähti üht naise surnud sugulast viimati 1980. aastatel, teist 2003. aastal ja kolmandat tänavu mais.
Majaperenaine, kes on politsei teatel üle 90 aasta vana, tegi uurijatega koostööd ning viidi kodust hoolekandeasutusse.
Politseisse jõudis võigas juhtum tänu vanaproua hooldajale, kes veidrast olukorrast võimudele märku andis.
{SMILIES_PATH}/icon_eek.gif {SMILIES_PATH}/icon_eek.gif
Posted 09 November 2008 - 08:35 PM
kusjuures on!1111 vaata lihunikku, teeb ulme teemasi.hea plaan jah rocket
"postita oma lemmik toit"
etc ..
rodol.
btw, see pole see "trikk" kuidas lebolt pointse saada tho ;<
see on üks võimalus legaalselt punkte saada .. :'D
tahate serverit?
POSTITAGE~!!!!
//merax,
"annan enamustele rconpw"
sa ei ole "enamus"
GF! tänan punktide eest
Posted 09 November 2008 - 10:05 PM
EL ja Venemaa allkirjastasid viisalihtsustus- ja tagasivõtulepped 2006. aasta 25. mail Sotšis, et kergendada lühiajaliste viisade taotlemist ning ebaseaduslikult riigis viibivate kodanike väljasaatmist.
Mullu aprillis kiitis ELi sise- ja justiitsküsimuste nõukogu lepped heaks lootuses, et need jõustuvad sama aasta 1. juunist.
Samas nentis välisminister Urmas Paet pärast septembris Portugalis toimunud Euroopa Liidu välisministrite mitteametlikku kohtumist, et Venemaa ei kiirusta isikute tagasivõtulepingu täitmiseks liikmesriikidega rakendusprotokolle sõlmima.
Tagasivõtuleppega haakub näiteks nende Vene erusõjaväelaste probleem, kes kümmekond aastat tagasi said USA ja Venemaa lepingu kohaselt USA-lt raha elamispinna ostmiseks Venemaal ning kohustusid vastutasuks Eestist lahkuma. Nad hankisid endale küll Venemaal elamispinna, kuid pole seni Eestist lahkunud. Tuntuim neist on Nikolai Mikolenko.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti pressiesindaja ütles aprillis, et amet on esitanud Venemaale tagasivõtulepingul põhineva tagasivõtutaotluse, kuid Venemaa ei täida lepingust tulenevaid kohustusi.
Mullu aprillis kiitis ELi sise- ja justiitsküsimuste nõukogu lepped heaks lootuses, et need jõustuvad sama aasta 1. juunist.
Samas nentis välisminister Urmas Paet pärast septembris Portugalis toimunud Euroopa Liidu välisministrite mitteametlikku kohtumist, et Venemaa ei kiirusta isikute tagasivõtulepingu täitmiseks liikmesriikidega rakendusprotokolle sõlmima.
Tagasivõtuleppega haakub näiteks nende Vene erusõjaväelaste probleem, kes kümmekond aastat tagasi said USA ja Venemaa lepingu kohaselt USA-lt raha elamispinna ostmiseks Venemaal ning kohustusid vastutasuks Eestist lahkuma. Nad hankisid endale küll Venemaal elamispinna, kuid pole seni Eestist lahkunud. Tuntuim neist on Nikolai Mikolenko.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti pressiesindaja ütles aprillis, et amet on esitanud Venemaale tagasivõtulepingul põhineva tagasivõtutaotluse, kuid Venemaa ei täida lepingust tulenevaid kohustusi.
Posted 10 November 2008 - 12:59 PM
ma arvan, et ta ei saa serverit niikuinii. aga postitame siia midagi. postitaks siia mingeid elu24 uudiseid kasvõi. mingi mõtegi teemal ;<.
USAs vahistas politsei 28-aastase mehe, kes üritas oma 32 dollari ehk 390 krooni suurust baariarvet nätsupaberitega tasuda.
Vahejuhtum leidis aset selle nädala teisipäeva õhtul, kirjutab AP.
Baariteenindaja sõnul mängis mees avatud õllepudelit käes hoides piljardit ning ajas jooki ka mängulauale. Endale esitatud arvet proovis ta algul krediitkaardiga tasuda, kuid kaart osustus kehtetuks.
Seepeale kutsus teenindaja välja politsei. Kui korrakaitsjad kohale jõudsid, hakkas mees nätsupabereid loendama ja virna laduma, justkui olnuks need rahatähed.
Meesterahvas vahistati ebasobiva käitumise ja politseiniku ründamise eest.
http://www.elu24.ee/?id=47384
USAs vahistas politsei 28-aastase mehe, kes üritas oma 32 dollari ehk 390 krooni suurust baariarvet nätsupaberitega tasuda.
Vahejuhtum leidis aset selle nädala teisipäeva õhtul, kirjutab AP.
Baariteenindaja sõnul mängis mees avatud õllepudelit käes hoides piljardit ning ajas jooki ka mängulauale. Endale esitatud arvet proovis ta algul krediitkaardiga tasuda, kuid kaart osustus kehtetuks.
Seepeale kutsus teenindaja välja politsei. Kui korrakaitsjad kohale jõudsid, hakkas mees nätsupabereid loendama ja virna laduma, justkui olnuks need rahatähed.
Meesterahvas vahistati ebasobiva käitumise ja politseiniku ründamise eest.
http://www.elu24.ee/?id=47384
Posted 10 November 2008 - 01:38 PM
Nestea on jahm normaalne. Ostan lemoni oma, eks sähko?!?!
Seda me ka teame, et camper metsik on. Ulmeliselt metsik!
punktid..punktid..punktid..punktid..lala
sain aint mingi kolm koha kaheksa, peab veel midagi lisama. nüüd peaks viis olema.
Seda me ka teame, et camper metsik on. Ulmeliselt metsik!
punktid..punktid..punktid..punktid..lala
sain aint mingi kolm koha kaheksa, peab veel midagi lisama. nüüd peaks viis olema.
Posted 10 November 2008 - 06:08 PM
Täpselt nii campor, mida pikem post seda rohkem saab!
Posted 10 November 2008 - 07:07 PM
Midagi sarnast jah. Ma ei ole aru saanud sellest, et palju ma punkte saan kui te minu teemasse postitate, aga kui ise teed pikema posti, siis saad nii 5 punkti(viis on max ühe postitusega vist!111111)
niiet jaaaaahm. siit peaks ka nii viis kukkuma, igatahes hetkel #2 kindlustatud fo sho', ja lihunik ei tohi seda niikuinii saada .
;<
niiet jaaaaahm. siit peaks ka nii viis kukkuma, igatahes hetkel #2 kindlustatud fo sho', ja lihunik ei tohi seda niikuinii saada .
;<
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users